Lecție de intonație de la Meryl Streep – LIVE

Lecție de intonație de la Meryl Streep – LIVE

maryl streep

Cum citești o rețetă de mâncare în așa fel încât să sune super-sexy? Cum poți să ai o atitudine de adolescent la 65 de ani? Cum sună un raport de trafic citit de o femeie care urmează să nască?
Totul ține de atitudine, modul în care ne prelucram vocea, de intonație, ritm și starea pe care o imprimăm textului pe care trebuie să îl interpretăm.

Pentru absolvenții cursului de voice over și nu numai: dacă textul de stări vi se pare o misiune dificilă, dacă nu chiar imposibilă, text care se găsește în manualul de dicție Șase sași în șase saci la pagina 34, aveți mai jos un exemplu ceva mai complex executat de Meryl Streep LIVE.

Take a look!

Pentru un antrenament perfect pentru elemente de dicție, intonație și stil vocal, cumpără cartea “Șase sași în șase saci”, singurul manual de dicție din România.

Pentru comenzi, intrați AICI sau AICI

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *