Lansarea Străfurnica în căutarea Atlantidei – VIDEO și FOTO

Lansarea Străfurnica în căutarea Atlantidei – VIDEO și FOTO

Al doilea manual de dicție pentru copii, Străfurnica în căutarea Atlantidei s-a lansat oficial în Capitală, pe 16 iunie 2016, chiar la timp pentru părinții care vor să le ofere o lectură amuzantă, plăcută și educativă copiilor lor, în vacanța de vară. Lansarea a avut loc la Cercul Militar Național în prezența autoarei. La eveniment au participat peste 150 de mămici, tătici și pici, care au dorit să fie alături de Carmen Ivanov la momentul lansării acestei cărți și să primească autograf chiar de la Străfurnica. Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Mihai Crăciun, iar despre Străfurnica în căutarea Atlantidei și eforturile autoarei de a facilita accesul la dicție tuturor au vorbit Raluca Moianu (Director Radio Gold FM) și Vlad Ionescu (Director Școala de Televiziune Tudor Vornicu).

lansare strafurnica in cautarea atlantidei 3

Străfurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare. Răsplata: o dicție impecabilă și un bagaj de cuvinte noi care vor îmbogăți limbajul copilului.

Mai mult, Străfurnica, în căutarea Atlantidei este o carte de aventuri pentru copii, plină de mister, dar cu exerciții de dicție ascunse în text, excelent ilustrată de către Radu Boeru. Manualul cuprinde pe lângă povestea Străfurnicii, sute de exerciții de dicție, de tip „încurcă limba” și o mulțime de sfaturi pentru părinți. De asemenea, aici veți găsi informații despre psihologia vocii la copii, tonalitate, ritmul vorbirii sau defectele de pronunție.

Realitatea TV a fost prezentă și a surprins puțin din atmosfera de la evenimentul de lansare. VEZI VIDEO

Acțiunea din Străfurnica în căutarea Atlantidei are loc în ocean, locul în care se întâmplă tot felul de lucruri haioase și pline de învățăminte pentru cei mici. Străfurnica va trebui să rezolve o mulțime de enigme, pentru a ajunge la destinație, iar indiciile primite sub formă de exerciții de dicție, o vor ajuta să descopere locul misterios în care se găsește Atlantida.

COMANDĂ DE AICI MANUALUL DE DICȚIE STRĂFURNICA ÎN CĂUTAREA ATLANTIDEI 

Ce te faci însă dacă puştiul tău nu pare să aibă mari probleme, dar parcă nici nu vorbeşte cum ar trebui? Îi e lene să pronunţe răspicat şi să-şi formuleze corect şi complet propoziţiile sau vorbeşte repede şi ciunteşte cuvintele de nu mai înţelegi nimic. Cititul cu voce tare, povestitul şi nişte exerciţii amuzante de dicţie pot face minuni.

Pe lângă faptul că îi ajută pe copii să vorbească mai bine, Străfurnica în căutarea Atlantidei dezvoltă vocabularul celor mici și îi introduce în lumea subacvatică excelent creată de Carmen Ivanov.

FB-STRFRN-Cover_01

Cine este Străfurnica?
Străfurnica este personajul care îi va introduce pe cei mici în lumea imaginară şi plină de aventuri din cele 20 de poveşti din manualul de dicţie. Intenţia mea a fost de a crea un univers nou, cu un personaj principal nemaiîntâlnit. Menirea Străfurnicii este să rezolve toate problemele prietenilor săi şi să se implice în cele mai năstruşnice aventuri. Şi evident, să te facă să citeşti de mai multe ori un paragraf, până reuşeşti să pronunţi toate sunetele.

Foto: Cristian Andrei

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *