Lansare de carte: „Străfurnica și prietenii săi”

Lansare de carte: „Străfurnica și prietenii săi”

Singurul manual de dicție din România are o dată oficială de lansare. „Străfurnica și prietenii” săi va fi lansat în data de 17 iunie 2015, iar evenimentul va avea loc la Cercul Militar Național, Sala Bizantină, din strada Constantin Mile nr. 1, București.

La lansare vor participa peste 100 de persoane și vor vorbi despre primul manual de dicție fondatorul Școlii de Televiziune și reprezentantul Școlii de TV Junior, Vlad Ionescu, alături de Bogdan Ionescu, producător general și trainer.

Evenimentul va fi prezentat de jurnalistul Mihai Crăciun, în prezența autoarei, Carmen Ivanov.

“Străfurnica și prietenii săi” este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii și minunate care vor spori creativitatea și imaginația copiilor. Într-o lume în care adulții vorbesc din ce în ce mai greșit și cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul și priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experiența sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al cărții, o dicție bună, se adresează părinților care își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor, un viitor lipsit de greșeli de comunicare sau de probleme de vorbire. Pe lângă 20 de povești uimitoare și pline de mister, singura carte de dicție de copii din România conține și peste 200 de exerciții de dicție care vor dezlega limbile micuților și îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis și mai frumos.

Chiar dacă este o premieră pentru țara noastră, “Străfurnica și prietenii săi” poate fi ancora de care societatea noastră avea atât de mare nevoie în demersul timid, dar sigur către o lume mai bună, mai clară și cu o limbă română puternică.

Cel mai frumos moment din viața unui părinte este acela când copilul spune primul cuvânt și cel de-al doilea ar trebui să fie atunci când începe să vorbească corect.

Dacă nu mai aveți răbdare până la lansare, manualul de dicție pentru copii, „Străfurnica și prietenii”, poate fi precomandat de AICI.

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *