Lansare de carte: Cu fără pupici

Lansare de carte: Cu fără pupici

Miercuri, 20 noiembrie 2019, a avut loc lansarea cărții „Cu fără pupici”. Carmen Ivanov, Dicție.ro și Editura Paginarium Publishing au lansat „Cu fără pupici“, o carte scrisă de copii – pentru copii.

A fost o zi emoționantă pentru micii autori. Prima lansare de carte nu se uită niciodată. Așadar, a fost o seară de neuitat: cei mici s-au adunat cu mic cu mare, ne-au împărtășit emoțiile și, la final, au dat și autografe.

„Cu fără pupici“ este o radiografie a judecății proaspete, a spiritului ludic, a unghiurilor de gândire ale celor peste 50 de mici autori și a căror gândire iese din tipare. „Cu fără pupici“ este cu siguranță o lectură amuzantă care invită să ne reîmprospătam modul (prea) serios în care luăm cu toții câteodată lucrurile.  Cartea este despre modul inocent în care copiii definesc lumea, formulând răspunsuri dintre cele mai neaşteptate la întrebări serioase sau mai puțin serioase.  Așadar, tocmai a ieșit din tipar un manuscris de peste 200 de pagini în care am aflat de la cei mici în ce zodie este Dumnezeu, ce înseamnă să fii politician, ce este fericirea, ce face un unicorn când este în vacanță sau, dacă săptămâna ar avea opt zile, cum s-ar numi a opta zi.

Cartea a fost concepută în cadrul programului Summer School Dicție.ro. Copiii s-au jucat cu imaginația și creativitatea și așa a luat naștere „Cu fără Pupici”. Școala de vară este un program complex de învățare a tehnicilor de vorbire, de actorie, radio și televiziune și cu un orar recreativ pentru copii, ce cuprinde activități artistice, sportive și vizite la diferite puncte de atracție din București.

Copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum cursuri, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice, ateliere de dicție, ore de radio și televiziune în București. Este un mediu în care copilul se poate dezvolta social și intelectual, jucându-se și învățând în același timp.

De asemenea, aventura nu s-a terminat aici. Summer School Dicție.ro 2020 anunță că au început înscrierile. Pentru mai multe detalii despre școala de vară, traineri și înscrieri, apasă AICI.

 

Evenimentul de lansare s-a desfășurat în prezența coordonatorului Carmen Ivanov, a autorilor, iar vorbitori au fost Mihai Crăciun, Irina Constantin și Dan Baltag care ne-au povestit câte lucruri despre experiența Summer School Dicție.ro. Carmen Ivanov este autoarea  seriei de manuale de dicție pentru copii Străfurnica, manuale care cuprind cea mai vastă colecție de exercții de dicție din România.  Pentru detalii despre noua carte sau despre Carmen Ivanov, vă invităm să vizitaţi www.dictie.ro.

Cartea poate fi comandată de pe Paginarium.ro.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *