Începem filmările la emisiunea cu copii Mini Chef – Pizza, Pizza, Pizza!

Începem filmările la emisiunea cu copii Mini Chef – Pizza, Pizza, Pizza!

În acest weekend filmăm primul episod al emisiunii Mini Chef cu micuții înscriși la Școala TV pentru copii Dicție.ro. Primul episod se numește: Pizza, Pizza, Pizza!

Pizza

Cei mici vor învăța cum se face o pizza și vor putea să își pregătească propria pizza cu ce ingredinte doresc ei și vor fi asistați de un Chef care îi va îndruma să facă fel de fel de specialități gustoase, pe care le vor și degusta. Totul va fi filmat, iar la final îi vom vedea pe cei mici în emisiunea Mini Chef: Pizza, Pizza, Pizza!

Te poți înscrie chiar acum la Școala TV pentru copii și copilul tău intră direct emisiunea filmată în bucătărie.
Detalii la: 0728855221

La Atelierul de preparare a pizzei echipăm copiii corespunzător și îi invităm în bucătăria Trattoria della Nonna. Cu mult drag și grijă îi învățăm să-și pregătească propria pizza. Va fi o adevărată aventură!

Dar nu doar atât, pentru că cei mici pun și o mulțime de întrebări, nu doar că vom învâța să facem pizza, vom filma și totul se va transforma într-o veritabilă emisiune de cooking, ci vom afla și care este istoria acestui preparat.

Filmările vor avea loc la restaurantul Trattoria della Nonna de pe strada Mendeleev nr. 14, vis-a-vis de sediul Școlii TV pentru copii Dicție.ro.

Pe lângă ora de televiziune, în acest weekend la Școala TV pentru copii, cei mici vor avea și o oră de dicție ( Trainer Mihai Crăciun), dar și una de actorie cu păpuși (Trainer Cristina Ion – actriță și regizor teatru de păpuși).

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Cum îl înscrii pe micuțul tău:

Completează formularul de înscriere și bifează Școala TV pentru Copii sau sună la 0728855221.

Unde și când?

Copiii vor avea la dispoziție un sediu modern, localizat într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului -Piața Romană, sediu ce cuprinde săli de clasă și ateliere, platou de filmare cu decoruri complete de știri și emisiuni. De asemenea, studioul este echipat cu camere TV, prompter, sisteme complete de sunet și lumini și echipamente radio pentru emisiunile de radio.

Cursurile se desfășoară la sediul Dicție.ro din strada Tache Ionescu nr.5, ap 01, București – vis-à-vis de McDonalds Romană în fiecare sâmbătă și duminică.

  • Sâmbătă/duminică: Ora de începere seria 1: 10:00-13:00
  • Sâmbătă/duminică: Ora de începere seria 2: 14:00 – 17:00

Grupe de vârstă:

  • 4-7 ani
  • 8-12 ani
  • 13-17 ani

Cât costă?

Abonamentul lunar pentru un cursant costă 100 de euro de persoană. Plata cursului se face până la începerea primei ședințe. Detalii la telefon 0728855221. Pentru încrierea unui frate/soră a unui participant existent acordăm o reducere de 20% pentru al doilea copil.

 

 

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *