Iată de ce vocea ta îți sună ciudat pe o înregistrare

Iată de ce vocea ta îți sună ciudat pe o înregistrare

Ți-ai ascultat vreodată vocea pe o înregistrare? Sunt sigur că ai facut-o și prima ta impresie a fost că sună diferit. “Oare chiar așa sună vocea mea?” Ei bine, a venit vremea să înfrunți adevărul. Da, chiar așa sună vocea ta.

Așa cum era de așteptat, există o explicație simplă pentru care vocea ta sună diferit față de cea a altor oameni. De obicei, persoanelor care își ascultă propria voce pe înregistrare li se pare că sunetele sunt un pic mai joase.

MANUALUL DE DICȚIE ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

Atunci când te asculți în timp ce vorbești, tu de fapt auzi mai multe lucruri deodată. Auzi sunetele pe care le emiți pe gură, însă auzi și sunetul care se formează înauntrul craniului tău, pe care îl auzi în principal cu urechea internă. Sunetul care ajunge în urechea internă este transmis prin intermediul oaselor craniului, ceea ce te face să crezi că vocea ta este mai joasă decât a altor oameni. Ceea ce înseamnă că vocea de înregistrare este vocea pe care o aude toată lumea în afară de tine. Așa sună vocea ta pentru toți ceilalți oameni. În concluzie, dacă știind aceste lucruri, tot nu îți place vocea ta, așa cum o aud alții, e cazul să începi să faci exerciții prin care să o modelezi în așa fel încât să ajungă să îți placă și ție. Singura metodă prin care poți să ai un control exact și eficient asupra vocii tale este prin ascultarea activă a înregistrării vocii tale.

Iată câteva metode prin care îți poți aduce vocea la un stadiu în care să îți placă.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *