Fii vocea reclamelor radio. Intră acum în Magazia de Voci

Fii vocea reclamelor radio. Intră acum în Magazia de Voci

De astăzi, magazia de voci de pe Dictie.ro este deschisă tuturor celor care cred că vocea lor poate fi competitivă pe piața de reclame din România.

magazia de voci

Cu alte cuvinte, nu doar vocile absolvenților cursurilor de voice over organizate de dictie.ro pot apărea în magazia de voci, ci oricine, care poate citi cu intonație următorul text, poate să facă o cerere de primire în baza de date.

„Salut sunt …………. (Prenume) și sunt voce dicție.ro. Eu pot da voce proiectelor tale. Apasă butonul contact și alege-mă pe mine. Sunt cel mai bun și zâmbesc pentru tine. Eu sunt vocea!”

Costul pentru introducere în magazia de voci urmărită de radiourile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame este de 50 de EURO. Taxa este unică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă reînnoiți abonamentul lunar sau anual. Încearcă și tu!

Trimite-ne un mail la cursuri@dictie.ro și spune-ne că vrei ca vocea ta să intre în magazia de voci. Atașează o înregistrare cu vocea ta pe textul de mai sus.

Plata se face în contul RO49RNCB0318070275250001.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *