Fă dicție la volan. Dictie.ro lansează primul audiobook de dicție din România

Fă dicție la volan. Dictie.ro lansează primul audiobook de dicție din România

www.dictie.ro lansează în premieră, în România, primul audiobook de dicție interactiv, Șase sași în șase saci. Acesta se adresează în special oamenilor care nu au mult timp la dispoziție, dar care își doresc îmbunătățirea calității vorbirii. Odată cu lansarea acestui CD, persoanele care vor să aibă un discurs mai bun, să vorbească mai clar și mai corect, au acum un instrument unic în România care propune o metodă interactivă de exersare.

Audiobook-ul Șase sași în șase saci poate fi folosit atât la volan, cât și în timpul liber. Exercițiile prezente pe acesta permit utilizatorilor să își exerseze dicția și să se distreze în același timp.

“Audiobook-ul Șase sași în șase saci este singurul material în acest format care ne ajută să ne îmbunătățim dicția și este cu atât mai eficient cu cât vocea de pe CD te îndeamnă, aproape obsesiv, să repeți cu voce tare exercițiile de dicție. Se știe că dicția poate fi îmbunătățită doar prin exercițiu. Cei care vor o mai mare claritate în vorbire, trebuie să facă exerciții cu voce tare, nu în gând. Mai mult decât atât, s-ar putea să fie amuzant să faceți exercițiile în timp ce vă aflați la volan, mai ales dacă nu sunteți singuri în mașină”, a declarat autoarea Carmen Ivanov.

Audiobook-ul Șase sași în șase saci cuprinde o scurtă parte de teorie despre dicție, tonul vocii, volumul și ritmul vorbirii și exerciții pentru corectarea mai multor sunete care pun probleme în vorbirea de zi cu zi, cum ar fi: R, S, Ș, L, P, D, etc.

Lectura audiobook-ului a fost realizată chiar de autoarea Carmen Ivanov și de jurnalistul Mihai Crăciun.

Carmen Ivanov este unul dintre cei mai cunoscuți traineri de dicție din România, și autoarea singurului manual de dicție din țară, Șase sași în șase saci. Totodată, a mai scris și primul manual de dicție pentru copii, din România, Străfurnica și prietenii săi.

Audiobook-ul Șase sași în șase saci poate fi comandat de aici.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *