Exercițiu de dicție – Barbara

Exercițiu de dicție – Barbara

Barbara rădea rubarbă pentru un tort pe care l-a denumit RubarbaTartaBarbara, dar tortul a fost ras rapid de către toți cumpărătorii Barbarei, care s-a hotărât să deschidă un bar: RubarbaTartaBarbaraBar.

Cam toți barbarii din Bavaria au auzit de tortul Barbarei: RubarbaTartaBarbara servit la RubarbaTartaBarbaraBar așa că barbarii s-au bărbierit la bărbier și au pornit către RubarbaTartaBarbaraBar ca să ia tortul RubarbaTartaBarbara de la Barbara. Au inventat o vorbă barbară, barbarii din Bavaria: tortul RubarbaTartaBarbara s-a transformat în RubarbaTartaBarbaraBarbarian, așa că Barbara a hotărât că tortul său se va numi RubarbaTartaBarbaraBarbarian, iar barul său se va numi RubarbaTartaBarbaraBarbarianBar. Dar bărbierul care a bărbierit barbarii bavarezi care au mâncat RubarbaTartaBarbara de la RubarbaTartaBarbaraBar pe care l-au denumit RubarbaTartaBarbaraBarbarian a vrut și el RubarbaTartaBarbaraBarbarian și-a zis chiar foarte răspicat că tortul de rubarbă RubarbaTartaBarbaraBarbarian se va rosti de azi RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbă, așa că Barbara a hotărât că tortul său se va numi RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbă, iar barul său se va numi RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbăBar.

Apoi barbarii bavarezi și bărbierul cel bărbos au vrut să bea o bere la RubarbaTartaBarbaraBarbarianBărbăBar, așa că Barbara a hotărât că barul său se va numi RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbăBerărieBar de unde toți puteau să cumpere RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbă, creat de Barbara care l-a denumit, așa cum știți, RubarbaTartaBarbara și căruia barbarii bavarezi i-au spus RubarbaTartaBarbaraBarbarian, până a devenit RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbă din cauza bărbierului bărbos care a bărbierit barbarii bavarezi care rădeau rapid cu poftă RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbă de la RubarbaTartaBarbaraBarbarianBarbăBar.

Cumpără manualul de dicție Șase sași în șase saci chiar acum!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *