Exerciții de dicție în limba engleză pentru sunetul N

Exerciții de dicție în limba engleză pentru sunetul N

Dicția, în orice ce limbă, este importantă pentru că te ajută să comunici clar, să te faci înţeles, în orice domeniu ai activa. Se ştie că o comunicare ineficientă poate provoca multe neînţelegeri. Dar o vorbire clară și eficientă transmite mai multă încredere şi mai multă siguranţă celor din jur, îţi oferă o anumită prestanţă.

Mai jos sunt câteva seturi de exerciții încurcă-limba (tongue twisters) în limba engleză pentru a practica vorbirea într-un mod clar.

Rostește fiecare dintre următoarele propoziții cu voce tare de trei ori fiecare, enunțând complet fiecare cuvânt. (*pentru a fi sigur că ai spus totul corect, te poți înregistra)
  • Nat the bat swat at Matt the gnat.
  • National Sheepshire Sheep Association.
  • Near an ear, a nearer ear, a nearly eerie ear.
  • Nine nice night nurses nursing nicely.
  • No need to light a night-light on a light night like tonight. No nose knows like a gnome’s nose knows.
  • Nope, an antelope can’t elope with a cantelope.
  • Normal word order or inverted word order?
  • Nothing is worth thousands of deaths.
  • Now the trees are all groaning in growling, rough gales that with thuds and hoarse roaring roll raging around! Such leaf-rousing, branch-ruining, ripping, raw wails, such a terrible, thrashing and tree-wrecking sound!

 

CURS DE DICȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

ÎNSCRIERI AICI

Stăpânirea unei limbi străine înseamnă dezvoltare personală, lărgirea orizontului tău, a sferei de socializare și oportunități noi în viață, iar tinerii sunt exact cei ce se află în căutarea direcției, echilibrului și a încrederii în forțele proprii. Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești discursul pentru călătoriile internaționale sau vrei să-ți impresionezi angajatorul, prin cursurile Dicție.ro te vei asigura că devii maestru în arta conversațională în limba engleză.

Cursurile sunt private și sunt personalizate în funcție de nevoile și obiectivele tale, de la exerciții de pronunție până la cele de intonație. Programul se concentrează pe vocalele și consoanele din engleza britanică, astfel încât sunetele emise de tine să se apropie de perfecțiune. Pentru a putea auzi progresul și pentru a observa efectele instrumentelor prin care ați dobândit o dicție de invidiat încă de la început, fiecare curs este înregistrat audio și video.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *