Digi24 anunță un „spartphone” pliabil

Digi24 anunță un „spartphone” pliabil

Cei de la Digi24 au identificat un nou tip de telefon mobil pe piață, și anume: spartphone-ul. Și nu orice fel de „spartphone”, ci unul pliabil. Atunci când transmitem o informație scrisă, vizuală, trebuie să ne asigurăm că totul este bine pus la punct, de la ortografie și până la așezarea în propoziție.

 

Așadar, este o greșeală. Până la apariția unor noi modele și tipuri de telefoane, rămânem la denumirea de „smartphone” (telefon inteligent), adică un telefon mobil multimedia multifuncțional, conectat la o rețea GSM sau UMTS care dispune și de o tastatură reală sau virtuală și care oferă funcționalitățile de PDA, agendă, calendar, navigare GPS, e-mail, calculator, cameră foto, cameră video și altele. Și, dacă vom avea grijă de ecranul telefonului nostru, cu siguranță acesta nu va deveni spart – „spartphone”.

 

Iată și alte câteva exemple:

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *