Digi 24: 2 din 3 tineri face facultatea degeaba. A, da?

Digi 24: 2 din 3 tineri face facultatea degeaba. A, da?

Digi24 ne-a obișnuit în ultima vreme cu profesionalismul și, câteodată, cu obiectivismul cu care tratează știrile. Fie că vorbim despre site-ul de știri, www.digi24.ro, sau despre televiziunea Digi24 se vede foarte clar că angajările nu se fac pe nepotisme, așa cum se întâmplă în alte televiziuni, ci pe cunoștințele și experiența acumulate de-a lungul timpului de către candidați. Bunul simț este prezent în toate emisiunile și buletinele de știri, toate subiectele fiind aproape mereu corect abordate de jurnaliști. Poate singurul lucru deranjant la Digi24 are legătură cu câțiva prezentatori care, atunci când vorbesc, par jenați de o plantă leguminoasă din familia umbeliferelor prizonieră în pantaloni.

Chiar și așa, Digi rămâne o televiziune curată, frumoasă, dar cu excepțiile de rigoare. Asta pentru că o gafă de acest gen, nu a trecut neobservată, iar pe rețeaua socială Facebook au apărut zeci de fotografii cu ecranul pe care tronează această impardonabilă greșeală gramaticală.

Iată și alte exemple ale altor televiziuni naționale din România. Spre exemplu, PRO TV scrie pe burtieră:

Alt exemplu vine de la B1TV care scrie pe burtieră că „Zeci de români sunt mușcați de… păpușe”. Iar exemplele pot continua.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *