Dicție.ro, resursa părinților pentru activități educative

Dicție.ro, resursa părinților pentru activități educative

Zilele acestea întreaga țară stă acasă și cu toții #StămOnline.
Pe platforma www.stamonline.ro găsiți resursele care ne vor ajuta să ne continuăm activitățile zilnice, să interacționăm și să ne petrecem timpul liber folosind resursele IT&C și uneltele digitale.

Dictie.ro este una dintre aceste resurse, pentru ca vă propunem provocari cu exerciții de dicție și creativitate, compuneri pentru cei mici și tot felul de activități interesante.
De la telemuncă, educație, sănătate și până la servicii electronice, cultură, timp liber – toate acestea și multe altele sunt accesibile pe internet și putem să le folosim acum.

Este o perioadă benefică și pentru cei mici, deoarece au timp să exerseze și să-și îmbunătățească dicția. Am dat startul cursurilor de dicție pentru copii – ONLINE. Cum vine asta? E foarte simplu! Stai în fața ecranului și echipa dicție.ro este aici pentru a te ajuta la fiecare pas. Cursul folosește metode unice de exersare a dicției și se adresează copiilor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să își corecteze pronunția.

Apasă AICI pentru înscriere și bifează căsuța „ curs de dicție pentru copii – online”

Copii vor lucra de pe singurul manual de dicție  pentru copii din România „Străfurnica și prietenii săi”, de Carmen Ivanov. Manualul de dicție vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, vei descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 400 de aplicații practice.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *