Dicție.ro începe orele de televiziune și dicție la Complexul Laude-Reut

Dicție.ro începe orele de televiziune și dicție la Complexul Laude-Reut

Dicție.ro anunță începutul unui parteneriat cu Complexul Educațional Laude-Reut din București. Ne bucurăm să vă anunțăm că zeci de elevi din clasele primare și gimnaziale s-au înscris la cursurile de dicție și televiziune susținute de Trainerii Dicție.ro: Carmen Ivanov, Mihai Crăciun și Ion Alexandru.

Copiii vor studia arta de a vorbi corect și frumos cu ajutorul manualelor de dicție pentru copii „Străfurnica și prietenii săi”, de Carmen Ivanov. 

La orele de televiziune vor învăța elemente de ritm, postura în fața camerelor de luat vederi, dar și de lecturare a știrilor la microfon.

De la grădiniță până la liceu, Laude-Reut le oferă copiilor de orice vârstă șansa unei educații de excelență, ce combină pregătirea academică solidă cu un mediu ce stimulează dezvoltarea intelectuală și personală. Programa obligatorie este suplimentată, la toate nivelurile, de o ofertă extensivă de cursuri extracurriculare, susținute de profesorii Laude-Reut și de personalități invitate din mediul academic, diplomatic și de afaceri.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *