Dicție.ro a susținut campania „Leapșa pe Povești ”

Dicție.ro a susținut campania „Leapșa pe Povești ”

2 dintre poveștile Străfurnicii din Manualul de Dicție „Străfurnica și prietenii săi” au fost „donate” pentru campania „Leapșa pe povești”. Cele două povești au ajuns la o mulțime de copii și le-au adus zâmbete și bucurie acestora prin personajele comice, întâmplările hazlii și morala fiecărei povești.

 

Așadar, Străfurnica se bucură din nou să ajungă la sufletele copiilor și să îi încânte. Vocile personajelor au fost făcute de Carmen Ivanov, autoarea manualului și Mihai Crăciun.

Timp de 75 zile, începând din 2 aprilie și până în 15 iunie 2020, campania a susţinut zilnic prin lectură colectarea donațiilor pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, colectând 11.000 lei în sprijinul acestei cauze, 75 de lecturi, peste 15 ore de înregistrări audio pentru copii și 3 povești cu texte și ilustrații originale, scrise special pentru această campanie.

 

Campania umanitară „Leapșa pe povești” a început chiar în perioada pandemiei. Și din cauza închiderii școlilor, campania a oferit soluții pentru două aspecte principale care vulnerabilizează societatea noastră:

  • nevoia de prevenire a analfabetismului funcțional, fenomen care alarmează România, cu aproape 45% dintre elevi afectați, precum și interesul scăzut al copiilor pentru educație în această perioadă, în care stau acasă;
  • nevoia de a oferi sprijin necondiționat cadrelor medicale din spitalele cu secții de pediatrie, al căror efort este adus în beneficiul menținerii sănătății copiilor noștri;

 Cu speranța unui  viitor mai bun s-a demarat campania umanitară „Leapșa pe povești” care este bazată 100% pe voluntariat, sub forma unui joc îndrăgit și cunoscut – #leapsapepovesti.

#leapsapepovesti a oferit, de asemenea, sprijin cadrelor medicale din linia întâi – 11.000 lei transformați INTEGRAL în materiale de protecție și prevenire a răspândirii noului coronavirus donate Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din București, bucuria lecturii pentru copii – peste 15 ore de înregistrări audio și 75 de lecturi cu tâlc publicate online cu întrebări asociate, pentru o mai bună înțelegere a textului,  resurse educaționale pentru părinții și cadrele didactice în efortul acestora de adaptare la schimbare din 2 aprilie și până la finalul anului școlar, 3 povești cu text și ilustrații originale, scrise special pentru această campanie, adunate într-o carte electronică de povești pentru copii, și nu în ultimul rând motivație și inspirație pentru copii, care au fost nu doar cei mai simpatici cititori, ci și autori de povești.

Poveștile pot fi accesate gratuit pe paginile de Facebook și canalul de YouTube ale inițiatorilor, Asociația Lira Projects prin proiectul Podul lui Sfredeluș și Asociația pentru Educație în Științe Socio-Umane (ESSU).

 

De asemenea, dacă vrei să descoperi poveștile Străfurnicii, poți comanda acum PACHETUL COMPLET STRĂFURNICA care conține Manualele de Dicție pentru copii „Străfurnica și prietenii săi” (volumul 1) și „Străfurnica în căutarea Atlantidei” (volumul 2), precum și cartea de colorat pentru copii Străfurnica.

Manualul de dicție vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: pronunție, dificultăți de articulație, volumul vocii, ritm, tonalitate, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, „Străfurnica în căutarea Atlantidei”, veți descoperi o vastă culegere de exerciții cu peste 200 de aplicații practice. Străfurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare.

 

Click AICI pentru a comanda PACHETUL STRĂFURNICA


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *