Dicție: de ce este important să exersezi cu creionul?

Dicție: de ce este important să exersezi cu creionul?

CURS DE DICȚIE

Cursul complet de dicție îți oferă ocazia de a diagnostica și de a rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care te confrunți. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile tale de rostire și-ți vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

VINO LA CURS

 

Ca să nu-ți mai fie greu să vorbești, gura ta trebuie să lucreze mai mult. Când scoți creionul din gură, vei sesiza diferența. A vorbi cu aceeași cantitate de efort atunci când creionul nu mai este în gură va duce automat la o dicție mai bună. Cuvintele tale vor fi pronunțate mai clar.

Așadar, o modalitate de a-ți îmbunătăți dicția este folosirea unui creion. Tot ce trebuie să faci este să-l poziționezi în cavitatea bucală, în poziție orizontală, în spatele caninilor. Este bine să exersezi cu creionul timp de câteva minute sau două la fiecare aplicație. Îți va fi mai greu să vorbești, gura ta trebuie să lucreze mai mult, dar rezultatele sunt uimitoare. Când îți vei scoate creionul din gură, vei auzi diferența.

A avea o dicție excelentă nu este doar pentru actori. O dicție bună va fi folosită ca instrument pentru a pune accentul și pentru a evidenția cuvintele și expresiile cheie în timpul vorbirii. Nu mai sta pe gânduri. Apucă-te chiar acum de exersat.

 

CURS DE PUBLIC SPEAKING

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și paianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

CURS DE VOICE-OVER

Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Înscrie-te la un curs de Voice Over! Carmen Ivanov (Radio KISS FM), Mihai Crăciun (PRIMA SPORT) și Alex Tuhuț (Radio MAGIC FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *