Denisa Petrescu, despre Cursul de Radio – Dicție.ro

Denisa Petrescu, despre Cursul de Radio – Dicție.ro

Dicție.ro a organizat Cursul de Radio, un curs care te îți pregătește atât vocea, pentru a da randament în orice situație, cât și abilitățile necesare unui om de radio. Fie că dorești să prezinți știri sau că dorești să fi animator (DJ de radio) trebuie să ai o pregătire în ceea ce privește modul în care vorbești și modul în care scrii știrile sau intervențiile ce urmează să fie prezentate în direct.

 

Denisa Petrescu a fost una dintre studentele de la Cursul de Radio organizat de Dicție.ro. Acesta a fost foarte încântată și a dorit să spună câte cuvinte despre ce s-a întâmplat la curs: „Recomand acest curs pentru oricine vrea să trăiască o super experiență alături de cei mai buni dintre cei buni din radio și pentru oricine visează să fie în fața acelui microfon atât pentru a oferi o stare de bine, cât și pentru a informa ascultătorii.

Am învățat continuu de la Carmen, Petru și Mihai toate lucrurile importante și dedesubturile radioului: intervenții, știri, dicție, tonalități, clock-format, soft de radio, reclame, iar ca bonus am descoperit în colegii mei niște oameni frumoși care, deși veneau din domenii de activitate diferite, împărtășeau aceeași pasiune pentru radio.

Fiind mai introvertită din fire, mi-am redescoperit vocea exterioară și am învățat că mă pot baza pe ea.”

 

Trainerii cursului de radio menționați anterior sunt: Carmen Ivanov (Radio Gold FM), Petru Stratulat (Radio Europa FM) și Mihai Crăciun (Pro TV)

Un nou curs de radio va începe chiar pe 24 septembrie 2019. Locurile sunt limitate. Apasă AICI pentru mai multe detalii.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *