De ce să urmezi un curs de comentariu de sport

De ce să urmezi un curs de comentariu de sport

Înscrierea la un curs de comentariu sportiv poate fi o experiență extrem de valoroasă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să învețe noi tehnici de comunicare și să devină mai conștient de elementele de bază ale comentariului sportiv. Cursul de comentariu și prezentare sportivă durează trei luni și te pregătește pentru debutul tău în lumea sportului în televiziune. AICI, detalii despre curs!

Aici sunt câteva motive pentru care ar trebui să considerați urmărirea unui curs de comentariu sportiv:

  • Îmbunătățirea abilităților de vorbire – Cursul va oferi feedback și sfaturi pentru a vă îmbunătăți modul de pronunție, intonația, viteza și claritatea vorbirii care sunt extrem de importante pentru un comentator de sport.
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare – Veți învăța cum să vă exprimați ideile clar și eficient, să folosiți un vocabular adecvat și să vă păstrați concentrarea pe subiect în timp ce comentați un meci.
  • Înțelegerea elementelor esențiale ale comentariului sportiv – Cursul vă va învăța despre importanța prezentării corecte a informațiilor și a furnizării de analize relevante și obiective.
  • Dezvoltarea încrederii în vorbire – În cadrul cursului, veți avea oportunitatea de a exersa comentariul sportiv în fața unui public, ceea ce vă va ajuta să vă dezvoltați încrederea în vorbire.
  • Comentariu în echipă – vei învăța să pasezi către coprezentator ideile
  • Îmbunătățirea abilităților de comentare în regim de LIVE, exact ca în studioul de sport.
  • Oportunități de network – Cursul poate fi o oportunitate excelentă pentru a întâlni alți fani ai sportului și profesioniști din industria comentariilor sportive.

Urmarea unui curs de comentariu sportiv poate fi o investiție valoroasă în dezvoltarea abilităților de vorbire și în cariera voastră în domeniul comentariilor sportive. Ia în considerare posibilitatea de a te înscrie într-un astfel de curs mai ales dacă mereu ai comentat în același timp cu comentatorul de la televizor și mere ți-ai imaginat cum ar fi să fii chiar tu cel care comentează meciul LIVE la televizor.

Următorul curs de comentariu sportiv și prezentare de știri de sport începe pe 15 februarie 2023. Te poți înscrie AICI!

Cine sunt profesorii?

Traineri: Ion Alexandru (comentator sportiv Eurosport/ PRO TV), Carmen Ivanov (trainer de dicție la PRO TV), Mihai Crăciun (trainer de dicție  și comentator sportiv Voyo.ro).

Când?

Perioada de desfășurare este între 15 februarie – 03 mai 2023, iar testarea finală are loc în ultima săptămână de studii. Durata cursurilor este de 12 săptămâni, câte 3 ore pe săptămână între orele: 16:30 – 19:30. Există posibilitatea participării online la curs.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *