De ce să mergi în Tabăra TV pentru copii

De ce să mergi în Tabăra TV pentru copii

Aproape am terminat! Doar că noi vom muta toată distracția și în tabără, o tabără care se apropie cu pași repezi,  în perioada 1-7 iulie.

Micuții de la școala TV pentru copii și-au făcut temele și, pe lângă toată distracția și voia bună, au făcut înregistrări video, au făcut prezentări de emisiuni de divertisment, emisiuni de știință (Science Spot), meteo, știri din sport, înregistrări audio, dicție, exerciții de actorie, mișcare scenică și dezolvoltare personală, au făcut cunoștință cu prompterul, au învățat tehnica prezentării știrilor, postura în fața camerei și modul în care se pun accentele pe cuvinte pentru a avea o intonație potrivită pentru public.

 

Așa că am decis să mutăm toată această activitate într-un cadru prielnic pentru distracție și dezvoltarea în continuare a aptitudinilor și a programului de învățare. Aer curat, de munte, la Cheile Râșnoavei, județul Brașov, unde vom avea activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții. Și, de asemenea, vor fi realizate filmări cu fiecare copil la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

De ce să mergi în Tabăra TV? Pentru că cei mici vor îmbina munca cu distracția, vor învăța lucruri noi și se vor putea desfășura în voie. Vom continua activitățile de dicție, televiziune, radio, actorie, dezvoltare personală și vom organiza cât mai multe activități care să le pună în valoare atât aptitudinile, cât și imaginiația și creativitatea.

 

Ne vom desfășura activitatea în mijlocul naturii, departe de agitația și poluarea urbană, situată într-o poiană numită Cheișoara, la poalele Masivului Postăvaru, străjuită de Munții Bucegi, Cabana Cheile Cetății este gazda noastră din acest an.
Cabana ne pune la dispoziție camere dotate excelent, cu baie proprie și televizoare. Complexul este amenajat cu spațiu de joacă pentru copii, terenuri de sport (fotbal, volei), foișoare acoperite pentru diverse activități, un loc special amenajat pentru foc de tabără și mult spațiu verde. Desigur, avem incluse și cele 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină).


Dintre toate ofertele și locațiile (pe care le-am vizionat personal la fața locului) aceasta este, categoric, cea mai bună la raportul calitate/preț/siguranță/curățenie/activități/durată.

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

 

ÎNSCRIERILE CONTINUĂ! la Tabăra TV pentru copii.

Pentru mai multe detalii despre tabără, cost și alte informații, apasă AICI.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *