De ce să faci un curs de radio – beneficii

De ce să faci un curs de radio – beneficii

Dacă ți se pare fascinantă o carieră în radio, Dicție.ro îți deschide calea pentru asta! S-au deschis grupele pentru cursurile de radio din septembrie 2020. Fie că dorești să prezinți știri sau că dorești să fi animator (DJ de radio) trebuie să ai o pregătire în ceea ce privește modul în care vorbești și modul în care scrii știrile sau intervențiile ce urmează să fie prezentate în direct.

 

Radio înseamnă mai mult decât a sta în fața unui microfon. A fi om de radio înseamnă dedicare, experiență, promptitutine, noutate etc. Pentru a deveni om de radio trebuie să ai în vedere mai mulți factori, cum ar fi vorbirea, dicția, comunicarea asertivă, tehnicile de citire a știrilor, abilități de monitorizare/utilizare corespunzătoare a aparaturii specifică unui studio de radio etc.

 

🎙🎙🎙 Cum înveți toate acestea? Este simplu!

Înscrie-te la un CURS DE RADIO și vei învăța toate acestea plus multe altele. Trainerii Dicție.ro vor fi alături de tine pe toată perioada cursului și te vor ajuta să devii cel mai bun în acest domeniu. Pe parcursul celor 3 luni de curs vei învăța Radio de la profesioniști din cele mai bune Radiouri din România, care sunt gata să-ti spună și să-ți arate tot ce știu: Carmen Ivanov (Radio TANĂNANA), Alex Tuhuț (Radio Kiss FM), Mihai Crăciun (Radio TANĂNANA), Petru Stratulat (Radio Europa FM), Vlad Conovaru (Radio TANĂNANA).

Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă pentru emisii LIVE la radio. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

🎙 Înveți elementele dicției și exersezi numeroase exerciții

Dicția presupune multe lucruri și cu ajutorul manualului de dicție „Șase sași în șase saci”, de Carmen Ivanov vei avea ocazia de a-ți exersa dicția și de a lucra la sunetele care nu se formează corespunzător.

 

🎙 Îți vei lucra și antrena vocea

Vocea are anumite limite. Acestea pot fi depășite și, de asemenea, vei descoperi că poți face mai mult cu vocea decât ce credeai că poți face înainte. Vei învăța despre inflexiunile vocii, modificarea intensității, interpretarea în fața microfonului, viteza și volumul vocii în funcție de text etc.

 

🎙 Vei identifica frecvența vocii

Vei determinarea frecvenței vocii tale și vei lucra la optimizarea calității acesteia. De asemenea, vei învăța cum să-ți perfecționezi linia „melodică”.

 

🎙 Vei învăța legile frazării și vei lectura știri la microfon

Citirea știrilor este un lucru care necesită exersare. După ce înveți legile frazării vei lectura diferite tipuri la știri la microfon. De asemenea, vei face și exerciții de lecturare a intervențiilor la microfon.

 

🎙 Vei înregistra

Vei înregistrarea buletine de știri, intervenții pentru emisiuni de linie pentru a-ți crea un portofoliul complex care te va ajuta ulterior în obținerea unui loc de muncă în acest domeniu.

 

🎙 Ce primești în plus:

În urma asumării noțiunilor teoretice și a aplicațiilor, participanții vor înregistra audio o un buletin de știri și o emisiune de radio.

 

🎙 Magazia de voci Dicție.ro

De asemenea, participanții care vor să intre în magazia de voci Dicție.ro (bază de date de voci pentru a anima reclamele radio-TV) vor înregistra un promo special pentru o taxă suplimentară.

 

Click AICI pentru mai mult informații

 

Click AICI pentru a te ÎNSCRIE la cursul de radio


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *