De ce are nevoie copilul tău pentru a avea o dicție impecabilă?

De ce are nevoie copilul tău pentru a avea o dicție impecabilă?

Dicția este foarte importantă, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Și este indicat să se înceapă „antrenamentul” de la vârste fragede, deoarece informațiile se vor fixa mult mai bine. Copiii au nevoie de dicție, vorbire și exprimare corectă deoarece aceste lucruri îi va face să aibă încredere în ei înșiși, nivelul stimei de sine va fi mai crescut și, de asemenea, șansele de bullying sunt mai mici.

 

Iată de ce are nevoie cel mic pentru a avea o dicție impecabilă:

⸙ Cursuri de dicție

Cel mic se poate înscrie la cursuri de dicție, special personalizate și adaptate în funcție de nevoile și problemele pe care le întâmpină. Și, chiar dacă nu este posibil să ne vedem față în față, ne întâlnim pe platforma ZOOM, unde vom ține cursul online. În caz că cel mic nu dorește cursuri individuale, se poate înscrie la cursurile de grup pentru copii.

Click AICI pentru a-l înscrie pe copilul tău la cursurile de dicție. (bifează cursul de care ai nevoie: individual/online, de grup/online)

 

⸙ Aplicația Dicție.ro

Cel mic va descoperi că dicția poate fi amuzantă și, în același timp, educativă. Cu ajutorul aplicației Dicție.ro va învăța atât dicție, cât și cuvinte noi, își va îmbogăți vocabularul și își va îmbunătăți abilitățile de vorbire.

Aplicația Dictie.ro și este este disponibilă gratuit în AppStore și pe Google Play. O poți folosi oricând și oriunde deoarece este foarte practică și te va ajuta atât la vorbire, cât și la vocabular.

Aplicația își propune să te ajute să faci exerciții de dicție fără profesor și să-ți testeze cunoștințele de limbă română, atât în ceea ce privește gramatica, dar și în ceea ce privește fonetica.

Aplicația a fost creată de trainerul de dicție, Carmen Ivanov, în colaborare cu Kapssule studios.

 

⸙ Școala TV pentru copii – Dicție.ro

Prin acest proiect ne propunem să le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii de la profesioniști, într-un cadru organizat.
Cei mici vor avea ocazia să învețe, prin jocuri și activități atractive, totul despre prezentarea unui jurnal de știri sau a unei emisiuni TV, cu tot ceea ce presupun culisele acestei meserii foarte interesante: vorbitul în public și în fața camerei de filmat, fără emoții, cu dicție, intonație și exprimare corecte, improvizație, actorie, realizarea unei emisiuni de știri sau a unui serial de televiziune.

Am creat astfel un mediu în care copilul se poate dezvolta social și intelectual, jucându-se și învățând în același timp.

Click AICI pentru a te înscrie la Școala TV pentru copii.

Trainerul Carmen Ivanov va diagnostica și rezolva problemele de dicție cu care copilul dumneavoastră se confruntă. Pe parcursul a 60 de minute, trainerul Carmen Ivanov va depista particularitățile de rostire ale copilului dumneavoastră și va propune seturi de exerciții speciale necesare rezolvării acestora.

 

⸙ Manualul de dicție pentru copii Străfurnica – Carmen Ivanov

Manualul de dicție pentru copii: Străfurnica și prietenii săi cuprinde peste 400 de aplicații practice și 20 de povești ilustrate cu exerciții de dicție ascunse în ele.

În jur de 2000 de copii sunt diagnosticaţi anual cu tulburări de vorbire sau de scriere. Pentru ei, e vital ca părinţii să-şi dea seama că lucrurile nu stau tocmai bine şi să-i ducă din vreme la un specialist. Foarte multe dintre defectele de vorbire pot dispărea cu totul prin exerciţiu sau pot fi măcar atenuate dacă sunt identificate la timp.

Ce te faci însă dacă puştiul tău nu pare să aibă mari probleme, dar parcă nici nu vorbeşte cum ar trebui? Îi e lene să pronunţe răspicat şi să-şi formuleze corect şi complet propoziţiile sau vorbeşte repede şi ciunteşte cuvintele de nu mai înţelegi nimic. Cititul cu voce tare, povestitul şi nişte exerciţii amuzante de dicţie pot face minuni.

Click AICI pentru a comanda manualul de dicție pentru copii „Străfurnica și prietenii săi” (volumul 1).

Click AICI pentru a comanda manualul de dicție pentru copii „Străfurnica în căutarea Atlantidei” (volumul 2).

Dacă vrei să exersezi alături de copilul tău, click AICI pentru a comanda „Pachetul de dicție pentru copii și părinți” (conține cele două volume ale manualului de dicție pentru copii + manualul de dicție pentru adulți „Șase sași în șase saci”)

Cine este Străfurnica?

Străfurnica este personajul care îi va introduce pe cei mici în lumea imaginară şi plină de aventuri din cele 20 de poveşti din manualul de dicţie. Intenţia mea a fost de a crea un univers nou, cu un personaj principal nemaiîntâlnit. Menirea Străfurnicii este să rezolve toate problemele prietenilor săi şi să se implice în cele mai năstruşnice aventuri. Şi evident, să te facă să citeşti de mai multe ori un paragraf, până reuşeşti să pronunţi toate sunetele.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *