Daniel Nițoiu (PRO TV) vine la școala TV pentru copii, 26-27 septembrie 2020

Daniel Nițoiu (PRO TV) vine la școala TV pentru copii, 26-27 septembrie 2020

Primul curs de televiziune din acest sezon al Școlii TV pentru copii va fi unul special pentru că va fi susținut de către Daniel Nițoiu, prezentatorul meteo de la PRO TV, care vine în acest weekend să le povestească micuților de la Școala TV pentru copii Dicție.ro totul despre cum se prezintă la televizor vremea probabilă. Cei mici vor fi îndrumați de către jurnalist în timpul filmărilor pentru a reuși să intre în rolul de prezentator meteo.

Invitatul special al acestei săptămâni este Daniel Nițoiu, prezentator meteo la PRO TV. Daniel lucrează în PROTV din anul 2007. El a prezentat live diverse producții de televiziune sau evenimente de la fața locului, iar din anul 2015 prezintă rubrica meteo.

Dacă vrei ca și micuțul tău să participe la orele susținute la Școala TV pentru copii Dicție.ro poți face înscrierea chiar azi.

Program 26-27 septembrie 2020:
Proiect Meteo:
Daniel Nițoiu (PRO TV)
Alexandru Burlacu – tehnic Dicție.ro

Actorie – Ruxandra Teșa

Iată una dintre elevele Școlii TV prezentând meteo, sub îndrumarea lui Daniel Nițoiu.

 

Cum îl înscrii pe micuțul tău:

Completează formularul de înscriere și bifează Școala TV pentru Copii sau sună la 0728855221.

Mai multe informații despre Școala TV pentru copii găsiți AICI.

Unde și când?

Copiii au la dispoziție un sediu modern, localizat în Piața Romană, sediu ce cuprinde săli de clasă și ateliere, platou de filmare cu decoruri complete de știri și emisiuni. De asemenea, studioul este echipat cu camere TV, prompter, sisteme complete de sunet și lumini și echipamente radio pentru emisiunile de radio.

Cursurile se desfășoară la sediul Dicție.ro din strada Tache Ionescu nr.5, ap 01, București – vis-à-vis de McDonalds Romană în fiecare vineri, sâmbătă și duminică.

  • Sâmbătă/duminică: Ora de începere seria 1: 10:00-13:00
  • Sâmbătă: Ora de începere seria 2: 14:00 – 17:00

Grupe de vârstă:

  • 4-7 ani
  • 8-12 ani
  • 13-17 ani

Ce primește copilul tău:

  • Un curs educativ și super distractiv
  • Traineri din radiouri și televiziuni de top din România
  • Materiale audio și video înregistrate


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *