Dacă faci asta, discursul tău se îmbunătățește garantat

Dacă faci asta, discursul tău se îmbunătățește garantat

Am participat de curând la un seminar și mi s-au confirmat mai multe lucruri privind o tehnică prin care poți mulțumi publicul pe deplin. Înaintea prezentării am primit un formular în care am fost întrebat ce așteptări am de la cei care organizează și cu ce informații mi-aș dori să plec de la curs.

După prima zi, aș fi putut spune că am asistat la unul dintre cele mai bune seminarii. De ce? Pentru că auzeam ceea ce îmi doream.

Întotdeauna este bine să te pregătești înainte de a ține un discurs. Să cercetezi audiența, să înțelegi ceea ce vor ei să învețe și să îți adaptezi speech-ul în funcție de nevoile publicului. Este recomandat să îți concentrezi subiectul pe aspectele care reprezintă interes maxim pentru cei prezenți în sală, iar cel mai important lucru pe care un vorbitor îl poate face este să asculte. Vorbește cu publicul, ascultă problemele, este modul cel mai simplu prin care te poți implica. Impactul va fi imediat și vei înțelege la momentul feedback-ului cât de mult a contat faptul că te-ai documentat înainte.

Nu mai sta pe gânduri. Vino la un curs de dicție personalizat.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *