Cursuri de actorie la Școala TV pentru copii

Cursuri de actorie la Școala TV pentru copii

După primele înregistrări video, în care au făcut prezentări de emisiuni de divertisment cu Raluca Moianu, emisiuni de știință (Science Spot) cu Carmen Ivanov (PRO TV), meteo, știri din sport cu Ion Alexandru (PRO TV), dar și înregistrări audio la orele de radio cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun (Radio GOLD FM), dar și cu Alexandra Stănescu (Europa FM), micuții au făcut și cursuri de actorie și dezvoltare personală.

 

Cei mici au aflat ce înseamnă să fii prezent într-un spațiu, să fii conștient de corpul și de vocea ta și, mai ales, au învățat să se joace cu imaginația și să se pună în diferite situații. Exercițiile sunt culese din arta actorului și sunt adaptate nevoilor fiecăruia. De la mișcarea scenică, până la susținerea unui discurs, copiii de la Școala TV au învățat cum să se concentreze în situații dificile, cum să-și mute atenția de la un lucru la altul, cum să memoreze și să se relaxeze, cum să lucreze cu obiectele și să-și folosească imaginația pentru a putea da viață altor lucruri și situații.

 

 

Lucrăm pe partea de mișcare, dar și la prezența scenică, fie ea într-un studio sau în viața de zi cu zi. Învățăm cum să ne susținem un punct de vedere, cum să povestim un anumit lucru sau o întâmplare, pe ce detalii să ne concentrăm, cum gesticulăm în diferite situații și cum să ne utilizăm imaginația pentru a duce la bun sfârșit un exercițiu.

Am aflat ce înseamnă râsul scenic și cum respirăm corect, din diafragmă și, de asemenea, am învățat cum se face o reverență. Exercițiile și metodele sunt pline de amuzament și antrenează atât corpul, vocea, cât și imaginația, memoria, atenție, simțurile.

Cei mici învață cum se prezintă știrile de televiziune, cum se pronunță corect și cu intonație, care e postura corectă în fața camerei și cum putem să ne stăpânim emoțiile în momentele dificile.

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Mai multe detalii despre Școala TV pentru copii

Înscrie-l acum pe micuțul tău!

 

 

Totodată, dacă vrei ca micuțul tău să petreacă o săptămână de vară de neuitat, înscrie-l în Tabăra de Televiziune, pe 01-07 iulie, la Cheile Râșnoavei. ÎNSCRIERILE CONTINUĂ!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *