Curs de Voice Over de audiobook, online, din 16 mai 2024

Curs de Voice Over de audiobook, online, din 16 mai 2024

Dacă îți dorești să fii vocea cărților pe care, mai nou, le ascultăm, hai la cursul de Voice Over de de audiobook! Atenție, locurile sunt limitate! 16 mai – 06 iunie 2024.

O voce antrenată pentru lecturarea de audiobook este esențială pentru transmiterea emoțiilor, pentru a introduce ascultătorul în atmosfera și epicul romanului sau pentru a anima diverse personaje (mai ales în cărțile pentru copii). O voce antrenată ajută la menținerea atenției și la asigurarea înțelegerii mesajului transmis.

În plus, o voce antrenată poate ajuta la reducerea oboselii vocale și la evitarea eventualelor probleme de sănătate. În concluzie, o voce antrenată este esențială pentru o lecturare de carte eficientă și de calitate.

De altfel, site-urile de tip VOXA caută voci gata pregătite pentru lecturarea de audiobook de aceea vă propunem un masterclass de audiobook. Atenție: cursul este structurat astfel: 80% practică, 20% teorie!

Când are loc Cursul de Voice Over de Audiobook?

Cursul începe joi, 16 mai 2023, ora 16.30-18:00. Cursurile se vor încheia pe 06 iunie 2024.

Durată 4 săptămâni – ședințe de câte 90 minute pe săptămână.

Ce facem la curs la cursul de Voice Over de Audiobook?

– Vom studia modalitățile de interpretare pe diferite tipuri de text și evident, lecturarea de pasaje din acestea la microfon – proză

– Vom studia interpretarea pe poezie

– Vom lectura pasaj din carte pentru copii cu diferite personaje – plus dialog

– Vom învăța regulile de lecturare a textelor – intonația și legile frazării

– Elemente de dicție: pronunție,

  • Vom studia stările vocale
  • Ritmul vorbirii

– Veți avea teme de la o săptămână la alta de predat în format audio

  • Veți preda un casting de voce pentru Voxa.ro

Cine sunt trainerii?

Carmen Ivanov și Mihai Crăciun. Carmen Ivanov este naratorul mai multor audiobook-uri, cel mai nou proiect este cartea pentru copii: Un monstru în vacanță.

Cât?

Taxa pentru cursul de voice over de audiobook– online – este de 200 de euro.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662.

Cum mă înscriu?

Click AICI și bifează:

  • Curs de Voice-Over – să scrieți în notița din înscriere – Voice Over audiobook. Ultima zi de înscriere este 14 mai 2024.

Unde?

Online, pe Zoom.

Atenție: locurile sunt limitate! Grupa nu poate fi mai mare de 12 persoane pentru exersare practică, dacă sunt mai mulți doritori, vom crea maximum două grupe în cadrul aceluiași modul. La Școala de Dicție Carmen Ivanov vom merge pe principiul: primul venit, primul servit!

Știai că?

Știai că gradul de ocupare a forței de muncă pentru voice-overi este posibil să crească cu până la 15% în următorul an? Așadar, sunt vești bune pentru acest domeniu care este în continuă dezvoltare. Doar că trebuie să fii extrem de bine pregătit pentru a face față provocărilor și a rezista pe termin lung în această lume destul de schimbătoare.

Ai ascultat vreodată un clip audio doar pentru a constata că vocea nu era potrivită pentru conținut? Poate că agenția de publicitate nu a avut suficiente resurse, opțiuni sau voice-overul potrivit. Reclama sau audiobookul poate că nu a ajuns la publicul țintă. Această problemă este întâlnită și când se folosește inteligența artificială deoarece aceste voci se bazează pe vocile umane și pot suna adesea foarte asemănător. Iată soluția: mai mult antrenament și mai multă varietate.

Statistici recente arată că 42% dintre întreprinderile mici din SUA și 33% dintre companiile din Fortune 500 apelează deja la segmentul de piață pentru freelanceri în ceea ce privește munca vocală. Cererea și oferta sunt în creștere. Asta înseamnă că există mai multe voci din care să alegi și o șansă mai bună de a găsi acea voce autentică pentru marca/produsul tău. Desigur, în România lucrurile se mișcă ceva mai lent, propunerile nu depășesc ordinul miilor, dar faptul că se vorbește din ce în ce mai des despre asta și apar tot mai multe informații despre domeniu voice-over reprezintă un pas înainte.

Lăsând reclamele deoparte, în 2027 se estimează că vânzările de audio book-uri vor ajunge la 19,4 trilioane de dolari. De ce audiobook-uri? De la inventarea iPod-ului, cărțile audio au cunoscut o creștere dramatică a cererii.

Statisticile au arătat că vânzările de cărți audio sunt în creștere. În plus, 138 de milioane de cărți audio au fost împrumutate în întreaga lume de la biblioteci și școli între 2017-2021. Unii voice-overi sunt specializați în cărți audio. După perioada pandemiei, s-a pus mult mai mult accent pentru audiobook-uri și oamenii au fost mai deschiși către această formă de tehnologie.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *