Curs de Voice Over de audiobook, online, din 07 decembrie 2023

Curs de Voice Over de audiobook, online, din 07 decembrie 2023

Dacă îți dorești să fii vocea cărților pe care, mai nou, le ascultăm, hai la cursul de Voice Over de de audiobook! Atenție, locurile sunt limitate! 07 -28 decembrie 2023

O voce antrenată pentru lecturarea de audiobook este esențială pentru transmiterea emoțiilor, pentru a introduce ascultătorul în atmosfera și epicul romanului sau pentru a anima diverse personaje (mai ales în cărțile pentru copii). O voce antrenată ajută la menținerea atenției și la asigurarea înțelegerii mesajului transmis.

În plus, o voce antrenată poate ajuta la reducerea oboselii vocale și la evitarea eventualelor probleme de sănătate. În concluzie, o voce antrenată este esențială pentru o lecturare de carte eficientă și de calitate.

De altfel, site-urile de tip VOXA caută voci gata pregătite pentru lecturarea de audiobook de aceea vă propunem un masterclass de audiobook. Atenție: cursul este structurat astfel: 80% practică, 20% teorie!

Când are loc Cursul de Voice Over de Audiobook?

Cursul începe joi, 07 decembrie 2023, ora 16.30-18:00. Cursurile se vor încheia pe 28 decembrie 2023.

Durată 4 săptămâni – ședințe de câte 90 minute pe săptămână.

Ce facem la curs la cursul de Voice Over de Audiobook?

– Vom studia modalitățile de interpretare pe diferite tipuri de text și evident, lecturarea de pasaje din acestea la microfon – proză

– Vom studia interpretarea pe poezie

– Vom lectura pasaj din carte pentru copii cu diferite personaje – plus dialog

– Vom învăța regulile de lecturare a textelor – intonația și legile frazării

– Elemente de dicție: pronunție,

  • Vom studia stările vocale
  • Ritmul vorbirii

– Veți avea teme de la o săptămână la alta de predat în format audio

Cine sunt trainerii?

Carmen Ivanov și Mihai Crăciun. Carmen Ivanov este naratorul mai multor audiobook-uri, cel mai nou proiect este cartea pentru copii: Un monstru în vacanță.

Cât?

Taxa pentru cursul de voice over de audiobook– online – este de 200 de euro.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662.

Cum mă înscriu?

Click AICI și bifează:

  • Curs de Voice-Over – să scrieți în notița din înscriere – Voice Over audiobook. Ultima zi de înscriere este 30 octombrie 2023.

Unde?

Online, pe Zoom.

Atenție: locurile sunt limitate! Grupa nu poate fi mai mare de 12 persoane pentru exersare practică, dacă sunt mai mulți doritori, vom crea maximum două grupe în cadrul aceluiași modul. Vom merge pe principiul: primul venit, primul servit!


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *