Curs de radio, din 06 februarie 2024, la București

Curs de radio, din 06 februarie 2024, la București

Dacă ți se pare fascinantă o carieră în radio, Dicție.ro îți deschide calea pentru asta! Am deschis grupele pentru cursurile de radio din 2024. Fie că dorești să prezinți știri sau că dorești să fii animator (DJ de radio) trebuie să ai o pregătire în ceea ce privește modul în care vorbești și modul în care scrii știrile sau intervențiile ce urmează să fie prezentate în direct. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă pentru emisii LIVE la radio. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

14 locuri sunt disponibile pentru fiecare grupă, iar cursul va începe pe 06 februarie 2024. Cursul de radio va avea o o durată de trei luni: 3 ore pe săptămână, în total 36 de ore. Pe parcursul celor 3 luni de curs vei învăța Radio de la profesioniști din cele mai bune Radiouri din România, care sunt gata să-ti spună și să-ți arate tot ce știu:Carmen Ivanov  (Radio KISS FM), Mihai Crăciun (Prima Sport), Vlad Conovaru (Radio R FM), Petru Stratulat (Voice Ocer Kanal D2).

Cursurile se vor ține în sistem hibrid, online și cu prezență în sală, așadar se acceptă și cursanți pentru care distanța este un impediment și vor participa doar online, sau vor veni mai rar în studioul de radio și sala de curs.

Ce înveți la curs?

  1. Controlul vocii și inflexiuni
  2. Personalizare obiect
  3. Modificare intensitate, interpretare, viteză și volumul vocii în funcție de text
  4. Inițiere și perfecționare linie “melodică”. Legile frazării pentru intervențiile de radio.
  5. Determinarea frecvenței vocii și optimizarea calității acesteia
  6. Elemente de dicție: pronunție, volumul vocii, ritm.
  7. Exerciții de lecturare a știrilor la microfon
  8. Exerciții de lecturare a intervențiilor la microfon
  9. Înregistrarea intervențiilor pentru emisiuni de linie pentru portofoliul fiecărui cursant.
  10. Înregistrarea reportajelor și o emisiune în regim de LIVE ca testare finală.

Ce primești la Cursul de Radio?

În urma asumării noțiunilor teoretice și a aplicațiilor, participanții vor înregistra audio la examenul final două buletine de știri și o emisiunede radio montată cu muzică și jingles. De asemenea, toți cursanții vor primi un suport de curs pentru exercițiile de radio.

Minimum 15 intervenții de DJ înregistrate și montate pe parcursul cursului. Minimum 10 buletine de știri înregistrate și montate.

La finalul cursului de radio va avea loc un examen complex care va consta în realizarea și prezentarea unei ore de emisie radio în regim de LIVE, dar și prezentarea unui buletin de știri.

Toți participanții vor primi diplomă de participare la cursul de radio organizat de Dicție.ro.

Ceaiul, apa și cafeaua sunt din partea noastră.

Fact: peste 25% dintre absolvenții Cursului de Radio Dicție.ro lucrează deja în Radio. O nouă emisiune de radio (Kultur Brunch) a fost înființată în urma cursurilor de radio Dicție.ro la radio TANĂNANA și este prezentată de cursanții Dicție.ro.

Unde și când?

Cursul se desfășoară în perioada 06 februarie – 23 aprilie 2024, la sediul Dicție.ro din strada Tache Ionescu, nr 5, ap 01. Cursurile sunt programate marțea între orele 16:30:00-19.30.

Cât costă cursul de Radio?

650 de euro. Cursantul este considerat înscris după achitarea taxei (integral sau parțial). La înscriere se achită taxă de minimum 300 de euro.

Cei care plătesc integral vor primi gratuit manualul de dicție Șase sași în șase saci, de Carmen Ivanov.

Opțional: introducerea vocii în magazia de voci www.dictie.ro are un cost unic de 50 de euro

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662. Plata se face până cel târziu pe 28 ianuarie 2024. Locurile sunt limitate așa că… primul venit, primul servit.

Ne puteți suna pentru informații suplimentare la 0728855221.

Înscrierile se fac aici.

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *