Curs de dicție și știri pentru Kiss FM, Magic FM și ROCK FM

Curs de dicție și știri pentru Kiss FM, Magic FM și ROCK FM

Dictie.ro a organizat împreună cu Kiss FM, Magic FM și ROCK FM un curs de știri și dicție pentru toți știriștii stațiilor respective. 28 de oameni de știri, din țară și din Capitală, au venit în weekendul ce tocmai a trecut la Sema Park pentru a participa la cele două zile de cursuri susținute de trainerii dictie.ro: Carmen Ivanov, Alex Tuhuț și Mihai Crăciun.

De la training nu au lipsit exercițiile de dicție, aplicațiile pentru volumul vocii, ritm și respirație și nici cele pentru intonație sau legile frazării. Deși a fost un curs intens și dificil, comprimat în doar două zile, participanții au fost foarte dinamici pe toată perioada trainingului și s-au arătat mulțumiți de prestația lor la final.

Acesta este cel de-al doilea curs susținut de dictie.ro în cadrul stațiilor Kiss FM, Magic FM și ROCK FM, după cel din luna aprilie, atunci când a avut loc trainingul pentru voice-overii din țară.

Foto: Cristi Andrei

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *