Curs de dicție personalizat, online – reducere 20%!

Curs de dicție personalizat, online – reducere 20%!

Păstrează-ți starea de bine și mintea ageră. Urmează-ți în continuare planurile de dezvoltare personală, chiar dacă stai în casă. Și dacă tot ai timp acum, hai la cursul de dicție personalizat online ca să îți imbunătățești modul în care vorbești, intonația și să repari micile defecte de pronunție!

Nu mai ești limitat de spațiu în nici un fel, iar în perioada 23 martie -10 aprilie ai și 20% reducere la cursurile de dicție privat. Vom face programarea cursului în funcție de disponibilitatea ta: alegem împreună ziua și ora la care ne vedem online la cursuri.

Reducere 20% – între 23 martie 2020 și 10 aprilie 2020.

Cursul de dicție se desfășoară unul la unul, adică doar un cursant și trainerul său și costă 270 de euro. În perioada aceasta vei plăti doar 216 de euro pentru acest training ce are o durată de 6 sesiuni, a câte o oră fiecare. Adică ne vedem o oră pe săptămână, din confortul casei tale, timp de 6 săptămâni. La înscriere bifează Curs complet de dicție – individual.

PENTRU ÎNSCRIERE, CLICK AICI.

Cursul complet de dicție vă oferă ocazia de a diagnostica și rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care vă confruntați. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Carmen Ivanov (autoarea singurului manual de dicție din România) și Mihai Crăciun vor depista particularitățile dumneavoastră de rostire și vă vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele dumneavoastră de dicție.

Cursurile cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun au ajutat mii de oameni să vorbească mai bine, mai clar și mai coerent, indiferent de profesia lor. Fie că vorbim de jurnaliști, politicieni, avocați, purtători de cuvânt, profesori, agenți de vânzări, PR, actori, manageri sau directori de companii, cu toții au fost mulțumiți de progresele făcute după urmarea cursului de dicție.

Folosind metode unice de exersare a dicției, cursul se adresează celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să își corecteze pronunția sau să-și perfecționeze tehnica lecturii în fața microfonului.

Cursurile de dicție se adresează persoanelor care, prin natura muncii lor, trebuie să aibă un discurs clar, corect și cursiv.

Cursul de dicție se desfășoară unul la unul, adică doar un cursant și trainerul său și costă 270 de euro. Trainingul are o durată de 6 sesiuni a câte o oră fiecare.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *