Curs de dicție pentru copii – online

Curs de dicție pentru copii – online

Este o perioadă benefică și pentru cei mici, deoarece au timp să exerseze și să-și îmbunătățească dicția. Am dat startul cursurilor de dicție pentru copii – ONLINE. Cum vine asta? E foarte simplu! Stai în fața ecranului și echipa dicție.ro este aici pentru a te ajuta la fiecare pas. Cursul folosește metode unice de exersare a dicției și se adresează copiilor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să își corecteze pronunția.

↘ Cine?

Carmen Ivanov, trainer de dicție și autoarea singurului manual de dicție pentru copii din România „Străfurnica și prietenii săi” este alături de tine la fiecare pas pentru a-ți corecta vorbirea, pronunția. Dan Batltag, actor și trainer de dicție pentru copii.

↘ Când?

În fiecare vineri de la ora 16.00 – pentru grupa mică/mijlocie, 17:00 – grupa mare,  4 ședințe pe lună.

↘ Unde?

ONLINE – față în față cu trainerul de dicție Carmen Ivanov sau actorul Dan Baltag. Cursurile vor avea loc pe platforma ZOOM, o platformă accesibilă destinată pentru astfel de cursuri.

↘ Cât?

Taxa pentru un curs timp de o lună este de 380 de lei. 4 ședințe de câte o oră în fiecare sâmbătă.

↘ Cum mă înscriu?

Apasă AICI pentru înscriere și bifează căsuța „ curs de dicție pentru copii – online”

Grupele conțin maximum 12 copii. Înscrie-te ACUM!

Dicția este importantă indiferent de vremurile pe care le trăim. Și cum norocul este de partea noastră, și ne putem preocupa de dicția noastră așa cum se cuvine. Și, drept rezultat, vom avea o dicție și o vorbire de invidiat.

↘ Grupe de vârstă

Grupa mică 4-6 ani

Grupa mijlocie 7-10 ani

Grupa mare 11-16 ani

↘ START! Cursuri de dicție pentru copii – ONLINE

În fiecare vineri dăm startul cursurilor online. Cei mici se vor distra și se vor bucura să vadă că lecțiile continuă și online. Așadar vom învăța dicție împreună cu Străfurnica.

Copii vor lucra de pe singurul manual de dicție  pentru copii din România „Străfurnica și prietenii săi”, de Carmen Ivanov. Manualul de dicție vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, vei descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 400 de aplicații practice.

 

Cine este Străfurnica?

Străfurnica este personajul care îi va introduce pe cei mici în lumea imaginară şi plină de aventuri din cele 20 de poveşti din manualul de dicţie. Menirea Străfurnicii este să rezolve toate problemele prietenilor săi şi să se implice în cele mai năstruşnice aventuri. Şi evident, să te facă să citeşti de mai multe ori un paragraf, până reuşeşti să pronunţi toate sunetele.

În jur de 2000 de copii sunt diagnosticaţi anual cu tulburări de vorbire sau de scriere. Pentru ei, e vital ca părinţii să-şi dea seama că lucrurile nu stau tocmai bine şi să-i ducă din vreme la un specialist. Foarte multe dintre defectele de vorbire pot dispărea cu totul prin exerciţiu sau pot fi măcar atenuate dacă sunt identificate la timp.

Ce te faci însă dacă puştiul tău nu pare să aibă mari probleme, dar parcă nici nu vorbeşte cum ar trebui? Îi e lene să pronunţe răspicat şi să-şi formuleze corect şi complet propoziţiile sau vorbeşte repede şi ciunteşte cuvintele de nu mai înţelegi nimic. Cititul cu voce tare, povestitul şi nişte exerciţii amuzante de dicţie pot face minuni.

 

COMANDĂ ACUM MANUALUL DE DICȚIE „STRĂFURNICA ȘI PRIETENII SĂI”, DE CARMEN IVANOV

 

Grupele conțin maximum 12 copii. Înscrie-te ACUM!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *