Curs de dicție de grup, din 8 aprilie – ONLINE

Curs de dicție de grup, din 8 aprilie – ONLINE

Păstrează-ți starea de bine și mintea ageră. Urmează-ți în continuare planurile de dezvoltare personală, chiar dacă stai în casă. Și dacă tot ai timp acum, hai la cursul de dicție de grup – online ca să îți imbunătățești modul în care vorbești, intonația și să repari micile defecte de pronunție!

Nu mai ești limitat de spațiu în niciun fel și începând cu 8 aprilie vom începe cursurile de dicție de grup online, chiar la tine acasă, unde vom analiza vorbirea și vom exersa dicția prin tehnicile și metodele propuse de trainerii Carmen Ivanov și Mihai Crăciun.

 

↘ Cine?

Carmen Ivanov, trainer de dicție și autoarea singurului manual de dicție din România „Șase sași în șase saci” și Mihai Crăciun sunt alături de tine la fiecare pas pentru a-ți corecta vorbirea, pronunția.

 

↘ Când?

Cursul online începe pe 8 sau 15 aprilie (în funcție de gradul de ocupare) și va avea loc miercuri și vineri de la ora 11:00. O ședință are 60 de minute. Cursul se va finaliza după 5 săptămâni.

 

↘ Unde?

ONLINE – față în față cu trainerii de dicție Carmen Ivanov și Mihai Crăciun. Cursurile vor avea loc pe platforma ZOOM, o platformă accesibilă destinată pentru astfel de cursuri.

 

↘ Cât?

Taxa pentru cursul de dicție de grup – online: 150 € (euro).

Cum mă înscriu?

Apasă AICI pentru înscriere și bifează căsuța „ Curs de dictie de grup – online ”

Grupele conțin maximum 10 participanți. Înscrie-te ACUM!

 

Cursul complet de dicție de grup – online vă oferă ocazia de a diagnostica și rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care vă confruntați. Pe parcursul a 5 săptămâni, cu o sesiune de o oră, trainerii Carmen Ivanov (autoarea singurului manual de dicție din România) și Mihai Crăciun vor depista particularitățile de rostire și vă vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

Cursurile cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun au ajutat mii de oameni să vorbească mai bine, mai clar și mai coerent, indiferent de profesia lor. Fie că vorbim de jurnaliști, politicieni, avocați, purtători de cuvânt, profesori, agenți de vânzări, PR, actori, manageri sau directori de companii, cu toții au fost mulțumiți de progresele făcute după urmarea cursului de dicție.

Folosind metode unice de exersare a dicției, cursul se adresează celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să își corecteze pronunția sau să-și perfecționeze tehnica lecturii în fața microfonului.

 

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *