Curs de dicție de grup, din 15 iulie

Curs de dicție de grup, din 15 iulie

14 locuri sunt disponibile pentru cursul de dicție de grup. Cursul va fi susținut de Carmen Ivanov (PRO TV) autoarea manualului de dicție Șase sași în șase saci și Mihai Crăciun (PRO TV). Înscrierea se face accesând acest link, sau la telefon 0728855221. Cursul este structurat astfel: 10 ore de învățare dintre care 20% teorie, 80% practică. Vom înregistra în fața microfonului, vom citi, vom evoca, vom exersa pronunția, ritmul și volumul vocii, ne vom „enerva”, vom transmite entuziasmul, energia și solaritatea din voce direct pe înregistrare. Foarte important: vom scăpa de tracul microfonului!

Perioadă de desfășurare: 15 iulie- 05 august 2020

Orele vor avea loc miercurea și vinerea de la ora 17.30-19.30.

Cursul complet de dicție vă oferă ocazia de a diagnostica și rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care vă confruntați. Pe parcursul a cinci sesiuni dedicate, a câte 120 de minute, trainerii Carmen Ivanov și Mihai Crăciun vor depista particularitățile dumneavoastră de rostire și vă vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele dumneavoastră de dicție.

Păstrează-ți starea de bine și mintea ageră. Poți urma cursul și online, de la tine de acasă. Urmează-ți în continuare planurile de dezvoltare personală, chiar dacă stai în casă. Hai la cursul de dicție de grup – online ca să îți imbunătățești modul în care vorbești, intonația și să repari micile defecte de pronunție! Cu alte cuvinte, cursul poate fi mixt: online și offline cu jumătate din participanți online pentru respectarea normelor de distanțare socială impuse de pandemia de Covid 19.

Nu mai ești limitat de spațiu în niciun fel li din 15 iulie vom începe cursurile de dicție de grup online, chiar la tine acasă, unde vom analiza vorbirea și vom exersa dicția prin tehnicile și metodele propuse de trainerii Carmen Ivanov și Mihai Crăciun.

Ce înveți la curs?

 1. Evaluare individuală
 2. Exerciții de încălzire pentru vorbitor
 3. Exerciții pentru ritm
 4. Exerciții pentru volumul vocii
 5. Exerciții de pronunție
 6. Exerciții pentru dificultăți de articulație
 7. Exerciții practice pentru aprofundarea tehnicii lecturii la microfon
 8. Tehnici de discurs și moderare
 9. Optimizarea mecanismelor de articulaţie pentru vocala „e”
 10. Exerciții pentru diftongul „ea”
 11. Exerciții pentru consoanele „s, z” în final de cuvânt
 12. Exerciții pentru consoana „s”
 13. Exerciții pentru terminaţia „zi”
 14. Exerciții pentru consoanele „t-d” finale
 15. Exerciții pentru „ce-ge” în final de cuvânt
 16. Exerciții pentru „ ci-gi” în final de cuvânt
 17. Exerciții pentru consoana „l”
 18. Exercitii pentru terminaţiile „ni, li”
 19. Exerciții pentru consoana „r”
 20. Exerciții pentru terminaţia „ri”
 21. Înregistrări la microfon.

Ce primești?

În urma asumării noțiunilor teoretice și a aplicațiilor, participanții vor înregistra audio o reclamă comercială, un discurs și un voice-over pentru o știre de televiziune.

Singurul manual de dicție din România, Șase sași în șase saci, de Carmen Ivanov este inclus în prețul cursului și constituie suportul de curs.

Toți studenții vor primi diplomă de participare la cursul de Dicție.

Ceaiul, apa și cafeaua și dezinfectantul sunt din partea noastră.

Unde și când?

Cursul se desfășoară în perioada 09 martie – 06 aprilie 2020, la sediul Dicție.ro din Strada Tache Ionescu nr. 05, ap 01, București. Cursurile sunt programate miercurea și vinerea, între orele 17:00-19.00.

Cât costă?

150 de euro.

Opțional: introducerea vocii în magazia de voci www.dictie.ro are un cost unic de 50 de euro.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662. Plata se face până cel târziu pe 30 iunie 2020. Locurile sunt limitate.

Ne puteți suna pentru informații suplimentare la 0728855221.

Înscrierile se fac aici.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *