Curs de Design Thinking pentru copii, 13 ianuarie 2024, la București

Curs de Design Thinking pentru copii, 13 ianuarie 2024, la București

16 locuri sunt disponibile la cursul de Design Thinking pentru copii. Vârsta minimă de participare este de 12 ani.

Gândirea orientată către design, sau Design Thinking, așa cum a fost preluată la nivel internațional, este o metodă utilizată pentru analizarea nevoilor oamenilor și dezvoltarea de produse și servicii care să răspundă acestora. Design Thinking nu este însă doar pentru adulți, ci se pretează foarte bine copiilor, dezvoltându-le capacitatea de rezolvare a problemelor, stimulând inovația, empatia și gândirea critică. Copiii, cu curiozitatea lor naturală și mintea lor imaginativă, sunt candidații perfecți pentru a valorifica potențialul acestui tip de gândire.

Unde și când are loc cursul de Design Thinking pentru copii?

Cursul se va desfășura la Hotel Cișmigiu, în data de 13 decembrie 2024 între orele 10:00 și 16:00. Întâlnirea va dura 6 ore și include o pauză de masă pentru cei mici.

Cine sunt trainerii?

Mihai Crăciun – trainer Dicție.ro

Carmen Ivanov – trainer Dicție.ro

Ce facem la cursul de Design Thinking?

Beneficiile participării copilului dvs la acest atelier de lucru sunt:

  • Împuternicirea sa cu o mentalitate de rezolvare a problemelor.
  • Cultivarea creativității și a gândirii
  • Îmbunătățirea abilităților de colaborare și comunicare.
  • Dezvoltarea empatiei prin designul centrat pe om.
  • Încurajarea rezilienței și adaptabilitatea în fața provocărilor.

În cadrul atelierului, copiii vor lucra în echipe pentru dezvoltarea unui produs sau serviciu care să răspundă nevoilor lor. Vor avea de alege între două provocări propuse de traineri, iar la sfârșitul atelierului vor finaliza un prototip pentru ideea lor.

Cât costă cursul de Design Thinking pentru copii?

Prețul cursului de Design Thinking pentru copii este de 650 de lei. Prețul include workshopurile susținute de trainerii Dicție.ro și masa de prânz a copiilor. Înscrierea se poate face până cel mai târziu pe 7 ianuarie 2024, în limita locurilor disponibile.

Cum mă înscriu la cursul de Design Thinking pentru copii?

Completați formularul de înscriere din secțiunea ÎNSCRIERI de pe Dicție.ro și bifați Design Thinking. În notiță nu uitați să menționați și numele și vârsta participantului. Vă mulțumim!

Vă recomandăm și cursurile de la Școala TV pentru copii și manualul de dicție pentru copii Străfurnica în căutarea Atlantidei.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *