Curs de actorie și dezvoltare personală, din 6 noiembrie 2019, la București

Curs de actorie și dezvoltare personală, din 6 noiembrie 2019, la București

Actoria înseamnă dezvoltare personală, lărgirea orizontului tău, a sferei de socializare și oportunități noi în viață, iar tinerii sunt exact cei ce se află în căutarea direcției, echilibrului și a încrederii în forțele proprii.

Cu ajutorul cursurilor de actorie înveţi să te exprimi mai bine, mai puternic, mai nuanţat, atât verbal, cât şi corporal. La cursuri vei lucra în echipă, deci vei învăţa să colaborezi mai bine, să ai încredere în ceilalţi şi în tine. Cursul se adresează celor care vor să se dezvolte printr-o metodă amuzantă și complexă într-un timp scurt.

Sunt doar 14 locuri disponibile la acest curs la care sunt așteptate persoane cu vârsta de peste 14 ani și fără limită superioară de vârstă.

Cine sunt trainerii?

Cursul va fi susținut de Trainerii de dicție, autorizți ANC, Carmen Ivanov și Mihai Crăciun, Dumitru Georgescu (Actor la Teatrul Național Iași), Dan Baltag (actor și trainer de actorie la Școala TV Dicție.ro) și Cristina Ion (actriță și cofondator Lightwave Theatre Company).

Înscrierea se face accesând acest link, sau la telefon 0728855221. Cursul este structurat astfel: 18 ore de învățare dintre care 20% teorie, 80% practică.

Ce înveți la curs?

Vom face dicție și actorie și improvizație bazate pe tehnici preluate din arta actorului. Cursul se va încheia cu o serie de spectacole suținute chiar de către studenți.

Acest curs este alcătuit din jocuri și exerciții extrem de amuzante de improvizație, de dicție, de memorie, de cunoaștere, de respirație, de interpretare a unui text, atât exerciții individuale, cât și pe perechi și de grup, joculețe de public speaking, de gestionare a emoțiilor, de spontaneitate, de creștere a puterii de concentrare, a creativității, a leadership-ului, de atenție distributivă, de creștere a încrederii în sine, de relaxare, de eliminare a stresului și de energizare.

 • Dicție și interpretare
 • Personalizare obiect
 • Modificare intensitate, interpretare, viteză și volumul vocii în funcție de text
 • Dezvoltarea limbajului verbal, paraverbal și nonverbal și a abilităților de comunicare și relaționare
 • Determinarea frecvenței vocii și optimizarea calității acesteia
 • Creșterea încrederii în sine și cum ne eliberăm de blocajele emoționale care ne țin de multe ori în loc;
 • Elemente de dicție: pronunție, volumul vocii, ritm.
 • Analiza anumitor texte și refacerea situațiilor și a relațiilor prezente în text
 • Exerciții pentru antrenarea atenției distributivă, conștientizarea mediulului exterior și a sinelui.
 • Tehnici de interpretare și punerea în scenă a unui text.

Ce primești?

 • Curaj și lejeritate în exprimare.
 • Creșterea puterii de convingere.
 • Gestionarea cu succes a emoțiilor.
 • Adaptare firească în situațiile sau contextele întâlnite (factori de adaptabilitate socială: cum acționăm și reacționăm în funcție de diverși stimuli, și aflăm cum și de ce se modifică raporturile între diferite persoane).
 • Toți participanții vor primi diplomă de participare la cursul de actorie organizat de Dicție.ro.
 • Ceaiul, apa și cafeaua sunt din partea noastră.

Manualul de dicție Șase sași în șase saci nu este inclus în prețul cursului.

Unde și când?

Cursul începe pe 06 noiembrie și se încheie pe 11 decembrie 2019, la sediul Dicție.ro, din strada Tache Ionescu nr. 05, ap 01., București. Cursul de actorie are o durata de 18 ore, împărțite în sesiuni de câte trei ore.

Cursurile sunt programate în fiecare miercuri între orele 16:00 – 19.00.

Cât costă?

250 de euro.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662. Plata se face până cel târziu pe 18 octombrie 2019.  Avem doar 12 locuri disponibile.

Ne puteți suna pentru informații suplimentare la 0728855221.

Înscrierile se fac aici.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *