Cum să găsești un speaker bun

Cum să găsești un speaker bun

Trebuie să pregătești un eveniment, o întâlnire, o convenție sau o conferință și ai nevoie de un vorbitor de performanță.

Cel mai probabil, te vei axa pe speakeri care au ceva în comun cu evenimentul pe care urmează să-l organizezi. Însă cum faci să alegi cea mai bună soluție? Simplu, urmărești pașii de mai jos.

Pasul 1

Caută peste tot. Încearcă să găsești pe cineva apropiat, poate chiar din aceeași companie. Gândește-te și la lideri de comunități, apoi amintește-ți de vorbitorii excelenți de la cursurile pe care le-ai urmat. Întreabă-ți colegii și prietenii dacă știu vreun vorbitor bun. Caută pe Linkedin pe cineva care a primit numeroase recomandări sau, dacă bugetul îți permite, îndreaptă-te spre un vorbitor cu nume consacrat.

Pasul 2

Alege un vorbitor cu calități generale. Nu te gândi numai la tema evenimentului pe care îl organizezi. Orice speaker care se respectă va face tot posibilul ca discursul său să fie legat de ceea ce îți dorești tu. Nu te gândi că vei chema pe cineva care îți va vorbi despre cu totul altceva. Vrei pe cineva care să vină, să vorbească, iar lumea care a asistat să spună apoi: “Ce bine a prezentat!”

Pasul 3

Chiar dacă cineva scrie articole extraordinar de bine, asta nu înseamnă că și prezintă extrordinar. Înainte de a lua vreo decizie, ține un interviu.

Pasul 4

Nu te lăsa indus în eroare de cerințele vorbitorilor. Nu lăsa ca prețul, bugetul, numele sau tema evenimentului să îți afecteze căutarea. Caută speaker-ul potrivit și dacă îți place, atunci negociază până la sânge.

Pasul 5

Nu te lăsa păcălit de nume. Poți economisi niște bani prin alegerea unui vorbitor necunoscut, dar care să aibă tot ce-i trebuie. Încearcă să îl cauți.

MANUALUL DE DICȚIE ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *