Cum au devenit prezentatori de știri copiii de la Școala TV la dictie.ro

Cum au devenit prezentatori de știri copiii de la Școala TV la dictie.ro

Au trecut două luni pline de zâmbete, amuzament, muncă și am căpătat deja și experiență. Cei mici au reușit să se împrietenească cu camera de televiziune, au învățat să citească de pe prompter și să se prezinte minunat în fața camerelor. De asemenea, au lucrat la dicție o mulțime de exerciții și cu ajutorul Străfurnicii au reușit să depășească micile dificultăți, la actorie au învățat cum să-ți controleze emoțiile, să fie creativi, să-și mențină punctul de atenție și de concentrare și să se coordoneze într-un spațiu.

 

În următorul video, Andreea Gageatu și Loredana Popa de la Școala TV ne prezintă ultimele noutăți despre cel mai mare festival de muzică din România, Untold.

De asemenea, Victor Dragomir și Eirc Răuță ne prezintă ultimele noutăți despre Gașca Zurli și ce vor face personajele comice de 1 iunie, ziua copilului.


Pentru a vedea mai multe materiale cu copiii de la Școala TV, apasă AICI și abonează-te la canalul de youtube dictie.ro. Aici vei găși și exerciții de dicție amuzante.


 

Copiii au făcut prezentări de emisiuni de divertisment cu Raluca Moianu, emisiuni de știință (Science Spot) cu Carmen Ivanov (PRO TV), meteo, știri din sport cu Ion Alexandru (PRO TV), dar și înregistrări audio la orele de radio cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun (Radio GOLD FM), dar și cu Alexandra Stănescu (Europa FM). Materialele finale sunt montate și editate de către echipa tehnică a Școlii TV pentru ca părinții să se poată bucura de experiența vizionării prestațiilor celor mici ca la televizor.

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Mai multe detalii despre Școala TV pentru copii

Înscrie-l acum pe micuțul tău!

Totodată, dacă vrei ca micuțul tău să petreacă o săptămână de vară de neuitat, înscrie-l în Tabăra de Televiziune, pe 01-07 iulie, la Cheile Râșnoavei. ÎNSCRIERILE CONTINUĂ!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *