Cum arată o zi de muncă a unui voice-over din „The last of us”

Cum arată o zi de muncă a unui voice-over din „The last of us”

Datorită serialului „The Last of Us” de pe platforma HBO, există o slujbă nouă pe care o poți avea: să faci sunete terifiante! Te rog să ai în vedere, totuși, că dacă vei face vreodată acest sunet în fața oamenilor, după lăsarea întunericului, este posibil să țipe și să-i sperii foarte tare. Sau, în orice caz, îi vei face să doarmă cu toate luminile aprinse.

Pentru cei care nu s-au apucat încă de vizionat, „The Last of Us”, este noul serial vedetă al HBO, un serial care a avut curajul să încalce convențiile acceptate la Hollywood. Acțiunea din „The Last Of Us” ne poartă într-o lume apocaliptică, unde cele două personaje principale încearcă să găsească o soluție pentru a pune capăt pandemiei care terorizează pământul, în timp ce trec prin situații limită. 

Dacă până acum câțiva ani filmele și serialele cu astfel de scenarii ni se păreau trase de păr, se pare că pandemia ne-a demonstrat că nimic nu este imposibil. Norocul nostru a fost că pandemia de COVID-19 nu ne-a transformat în zombie. Seria se bazează pe un joc video care poartă același nume. Deci dacă ești pasionat al jocurilor video cu siguranță vei vrea să vezi și serialul.

Iată un video din culisele studioului de înregistrări pentru serialul ”The last of us”:

Dacă te uiți la episoadele în care acei monștri sunt gata să atace, ai zice că sunetele sunt artificiale, că oamenii nu sunt capabili să sune așa. La prima vedere ai crede că a fost nevoie ca voice-overii serialului „să fie infectați cu ciuperca cordyceps” pentru a putea scoate acele zgomote din gât.

Cei doi actori vocali — Misty Lee și Phillip Kovats — au lucrat atât la jocurile video originale, cât și la seria HBO, potrivit Polygon. „Când am început [să înregistrez voci pentru jocul video „The Last of Us”], am intrat în cabină și mi-au spus: „Căutăm anumite sunete”, a explicat Lee. „Acestea sunt unele dintre creaturile din acest joc la care lucrăm. Nu prea știm cum sună… Am început să experimentăm și …”

Astfel, s-au născut faimoasele voci ale celor infectați cu acel virus.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *