Copilul tău poate fi vocea reclamelor. Înscrie-l acum în Magazia de Voci pentru copii

Copilul tău poate fi vocea reclamelor. Înscrie-l acum în Magazia de Voci pentru copii

De astăzi, Magazia de voci de pe Dictie.ro este deschisă tuturor părinților care cred că vocea copiilor lor poate fi competitivă pe piața de reclame din România.

Și asta pentru că vocile de copii dau savoare și optimism oricărui spot de radio sau de tv. Te surprind și îți aduc aminte de tine, în versiunea mai mică și sigur vând mai bine decât multe voci antrenate pentru reclame.

Vocile de copii din magazia de voci sunt folosite pentru reclamele radio tv, dar și pentru a da viață jucariilor.

Inscriere în Magazia de Voci pentru copii

Costul pentru editarea și introducerea vocii copilului dumneavoatră în magazia de voci pentru copii este de 50 de EURO. Magazia de voci pentru copii este urmărită de radiourile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame.

Taxa este unică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă reînnoiți abonamentul lunar sau anual. Taxa nu acoperă și cheltuielile de înregistrare și studio.

În cazul în care nu aveți unde să înregistrați vocea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră costurile pentru înregistrarea la studio profesionist este de 50 de euro.

Încearcă și tu!

Trimite-ne un mail la cursuri@dictie.ro cu subiectul “Magazia de voci pentru copii”  și spune-ne că vrei ca vocea copilului tău să intre în magazia de voci. Atașează o ÎNREGISTRARE cu vocea copilului pe textul de casting de mai jos.

Plata se face în contul RO49RNCB0318070275250001.

Textul de casting este următorul:

Hei! Sunt……. (prenume) și fac parte din gașca de pitici de pe Dicție.ro. Sunt un pitic zâmbăreț și-ți promit o voce veselă pentru ca tu să mă alegi pe mine. Eu sunt vocea!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *