Copiii învață cum se prezintă știrile TV cu Carmen Ivanov, Mihai Crăciun și Ion Alexandru (PRO TV)

Copiii învață cum se prezintă știrile TV cu Carmen Ivanov, Mihai Crăciun și Ion Alexandru (PRO TV)

Luminile sunt aprinse, studioul virtual este pregătit, iar textele sunt deja încărcate pe prompter! Școala TV pentru copii dictie.ro îi așteaptă în weekend pe cei mici pentru a realiza un proiect de știri de televiziune!

DETALII DESPRE ȘCOALA TV AICI

Trainerii Carmen Ivanov, Ion Alexandru și Mihai Crăciun îi învață pe cei mici cum se prezintă știrile de televiziune, cum se pronunță corect și cu intonație, care e postura corectă în fața camerei și cum putem să ne stăpânim emoțiile în momentele dificile.

Copiii care vor participa la proiectul de știri al școlii TV dictie.ro vor prezenta jurnalul dintr-un studio virtual și vor face cunoștință cu prompterul. Carmen Ivanov și Ion Alexandru îi vor învăța pe cei mici tehnica prezentării știrilor, postura în fața camerei și modul în care punem accentele pe cuvinte pentru a avea o intonație potrivită pentru public. La ora de dicție, Mihai Crăciun le va arăta celor mici ce înseamnă arta vorbirii și va lucra cu ei exerciții de dicție din cartea Străfurnica și prietenii săi, scrisă de Carmen Ivanov.

Înscrierile continuă! Îl poți înscrie pe cel mic accesând acest link.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *