Compunere: Tabăra TV Dicție.ro – VEZI CE ZIC ELEVII

Compunere: Tabăra TV Dicție.ro – VEZI CE ZIC ELEVII
 • Compunere: Tabăra TV

Mie, în tabăra de televiziune Dicție.ro, mi-au plăcut jocurile de la actorie și profesorii mei preferați au fost Irina, Carmen și Oana, dar și restul adulților au fost fantastici!

Dicția a fost preferata mea, dar mi-a plăcut și televiziunea.

Spectacolul din ultima seară a fost minunat pentru că am văzut multe talente frumoase care m-au uimit. Din fabula de la actorie am învățat că este diferență de comportament între viața de la sate și viața de la oraș!

În această tabăra am descoperit o melodie care m-a încântat : Mariola. Mi-au mai plăcut și drumețiile în care am văzut: vaci, mormoloci și pești. Cred că și ceilalți copiii s-au distrat la fel de mult ca mine! Sper că o să reușesc să vin și anul viitor în tabără!

Cristina Ghiță

 • Cu toate că îmi sunt profesori, pentru mine trainerii sunt prietenii mei și de aceea o să le spun pe nume.

Era o zi de luni obișnuită. Cel puțin, așa o consideram eu. Dacă era o zi normală, mama mă lăsa să dorm până mai târziu, dar nu a fost așa… M-a trezit la ora șapte dimineața, oră pe care orice copil o urăște. Tot ce îmi doream era să dorm și să visez în continuare tabăra de televiziune. EXACT.

Era ziua plecării. M-am dat jos din pat, m-am spălat pe dinți, m-am îmbrăcat și am plecat grăbită spre Piața Constituției, locul de întâlnire pe care l-am stabilit.

Ajunsă acolo, am zărit-o pe Oana. Era exact așa cum o știam: zâmbitoare.

Ne-am luat rămas bun de la părinți, ne-am urcat în autocar și am ajuns în scurt timp la Cheile Râșnoavei. Locul era liniștit, nu era nici cald, nici prea frig, era o temperatură potrivită. Pe buze mi-a apărut un zâmbet când i-am văzut pe ceilalți traineri. Dar era ceva nou. Sau mai bine zis, era cineva nou. Un nou trainer. Numele lui era Dumi. Prima dată când l-am vazut mi s-a părut cam exigent, dar după puțin timp mi-am dat seama că este la fel ca noi, jucăuș. Am devenit prieteni.

Pe tot parcursul taberei am practicat diverse jocuri, am făcut dicție, am avut texte de învățat (ei, aici nu ne-am descurcat foarte bine) și ne-am simțit bine. Toți eram prieteni. Nu aș putea să spun ce mi-a plăcut cel mai mult, deoarece mi-a plăcut tot. Dar dacă aș fi obligată să o fac, răspunsul meu ar fi colectivul. Nu m-am simțit așa de bine niciodată. Cel mai frumos moment a fost la focul de tabără – toți eram triști pentru că timpul a zburat foarte repede, dar am promis că vom rămâne prieteni mereu.

Cât despre traineri, ce-aș putea să spun? De la nota 1 până la nota 10, le-aș da nota 11. Au fost cei mai buni profesori.

Dacă aș putea să dau timpul înapoi, aș face asta. De ce? Doar pentru a mai petrece timp cu familia Dicție.ro.

Dragi traineri, ne-ați îngrijit, ați fost lângă noi, ne-ați făcut să zâmbim și pentru asta MULȚUMIM.

Andreea Găgeatu

 •  Tabăra școlii de televiziune Dicție.ro

Bună, eu sunt Claudia și azi m-am gândit să vă povestesc cum a fost în tabăra școlii de televiziune Dicție.ro.

Odată urcați în autocar, mi-am dat seama că va fi o tabără minunată. După un drum de patru ore și jumatate am ajuns la pensiunea unde urma să ne cazăm. Acolo era atât de frumos încât am rămas fără cuvinte.

Am mers în camere. Eu am avut camera de la mansardă, după părerea  mea, cea mai frumoasă cameră.

A doua zi au început activitățile. În fiecare dimineață aveam încălzirea. Prima zi a fost mai greu, dar după a început să fie plăcut . Noi, copiii, am fost împărțiți în doua echipe, echipa albastră și echipa roșie. Am avut câteva concursuri, dar chiar și dacă pierdeam eram fericiți deoarece ne distram.

Domnul Victor a făcut un colaj cu bâlbele trase de la filmările făcute cu noi, am râs atât de mult încât am rămas fără voce.

Cu ajutorul lui Dan am reușit să nu mai am atât de multe bâlbe, de aceea îi mulțumesc pentru atenția și răbdarea pe care a avut-o cu mine.

În ultima seară am avut un concurs de talente. Mulțumită concursului am putut avea curajul de a-mi arăta talentul.

A fost o tabără minunată și sunt foarte fericită că am participat.

Claudia Cristea

 • Jurnal de tabără

Pentru prezentarea amintirilor din tabăra de televiziune Dicție.ro. voi începe cu ce nu mi-a plăcut și anume: deoarece nu locuiesc în București drumul până la Rășnov l-am făcut cu părinții, ratând astfel toată distracția din autobuz, dar și dansul de la Piața Constituției. Proiectul meu preferat din toată tabăra a fost cel cu ecologia, prietenul meu a fost Felix, iar trainerul meu preferat a fost Carmen Ivanov. Desertul care mi-a plăcut cel mai mult a fost cel făcut de Bogdan care a făcut bezele cu limonadă.

Pentru că îmi place foarte mult să dansez am pus multă pasiune în proiectul de talent show și mi-au plăcut foarte mult sesiunile de dans cu Dan și Dumi. MARIOLA!

David Gabor

 

 • TABĂRA DE TELEVIZIUNE

În tabăra de televiziune a fot super, super distractiv, am filmat o sumedenie de materiale drăguțe care au venit la pachet cu niște bâlbe destul de amuzante. Tabăra a fost și este un loc frumos în care te distrezi, ești înconjurat de oameni funny. Luni, când am ajuns în tabără, profesorii noștri deja ne așteptau, au fost foarte primitori. Cam a treia zi, în timp ce participam la o expediție cu scopul de a înregistra materiale video, a început ploaia. Mi-a plăcut foarte mult în expediție, mi-a plăcut să fiu înconjurată de natură, oameni frumoși, haioși și să pictez pe piatră. Una dintre activitățile mele preferate este Treasure Hunt. Prin această activitate eu și echipa mea ne-am concentrat, distrat și ne-am pus mintea în funcțiune.

Tabăra mi-a oferit o experiență și multe amintiri frumoase. Mulțumesc echipa Dicție.ro.

Andreea Boiță

 • Tabăra TV Dicție.ro

Dragi copii,

Numele meu este Sara și am să vă povestesc cum a fost în tabăra de Dicție. În prima zi ne-a pus pe echipe: echipa albastră și echipa roșie. Eu am fost în echipa albastră. Echipa roșie a fost denumită echipa inteligentă, iar echipa albastră a fost denumită echipa sportivă. Am primit și bandane. Echipa roșie a primit bandane roșii, iar echipa albastră a primit bandane albastre. Sâmbătă a fost un concurs de talente. Eu, Isa și Daria am făcut un număr de gimnastică-dans. Surpriza cea mai mare a fost că am câștigat primul loc.

Am uitat să vă spun că am făcut și multe reportaje, ore de dicție și drumeții.

Sper să vă placă în tabără cum mi-a plăcut și mie!!

Sara Dragomirescu

 • Tabăra de dicție 2019

Cea mai frumoasă tabără în care am mers a fost aceasta.

Când am ajuns acolo eram foarte entuziasmată. Am făcut tot felul felul de jocuri care mi-au plăcut foarte mult. M-am împrietenit cu mulți copii. Trainerii nu au fost duri deloc… ba chiar ne erau ca niște prieteni foarte buni. Mâncarea de acolo a fost grozav de bună. Mai ales desertul! În ultima seară am avut un concurs de talente. Toți copiii au avut câte un număr minunat. Eu mi-am luat inima-n dinți și am făcut un stand-up comedy.

Pentru mine această tabără a fost o experiență de neuitat pe care mi-o voi aminti cu drag! Aș vrea să le mulțumesc trainerilor pentru sprijinul acordat!

Ilinca Văduva

 

 • Tabăra de dicție

Această tabără a fost cea mai minunată.

Am petrecut cel mai mult timp cu Natalia.

Colegii sunt drăguți. Mie mi-au plăcut concursurile și jocurile noi. Din această tabără am învățat multe lucruri noi.

Am mers în drumeție. M-am distrat de minune în tabăra pentru copii Dicție.ro!

Natalie Ghițulescu

 

 • IMPRESII TABĂRA DICȚIE.RO 2019

În tabără a fost foarte frumos. Pur și simplu mi-a dat un feeling și de muncă, adică să învățăm, să înregistrăm, să facem dicție, actorie, gimnastică de dimineață, dar și de distracție. Pe de altă parte, trainerii au fost super mișto și implicați. De exemplu, Carmen cu Bogdan au făcut BARU’ LUI BOGDAN de la care am servit limonadă și bezele. Mie mi s-a părut că toate activitățile au fost foarte bine alese pentru noi, mai ales TEXTELE, chiar dacă noi am făcut mici BÂLBE:), dar până la urmă am reușit să le ducem până la final. Mai ales, ne-am format emoția de a fi în fața camerei și de a ține microfonul corect și de a face semnele de „NUMAI BINE” și „PE CURÂND”. Pe lângă asta, toate activitățile de actorie și dicție au fost foarte bine organizate astfel încât să și învățăm și să ne distrăm, parcurgând exercițiile de dicție care îți încurcă limba sau fabula despre șoarecele de oraș și șoarecele de la țară. Eu cred că vom avea nevoie de toate aceste abilități la un moment dat, de aceea a fost foarte FOLOSITOARE TABĂRA DE DICȚIE ȘI TELEVIZIUNE 2019. Copiii au fost foarte faini și prietenoși.

ACTIVITATEA MEA PREFERATĂ  a fost TREASURE HUNT, chiar dacă nu a câștigat echipa mea, pentru că am rezolvat enigme și mistere contra timp, ceea ce ne-a făcut superrrrr concentrați 🙂

Tabăra aceasta a fost foarte bine organizată. Sper să mai ajung și la anul.

YUPIII. 🙂

ALEXANDRU PATRICIA ȘTEFANIA

 • PRIMA MEA TABĂRĂ

Imediat ce am terminat școala am avut parte de prima mea tabără. Nu regret niciun pic alegerea făcută pentru, în tabăra Școlii de Televiziune pentru copii a fost foarte distractiv.

Mi-am făcut mulți prieteni noi și am făcut împreună cu ei tot felul de activități și concursuri.

Trainerii ne-au împărțit în două echipe:

– echipa roșie;

– echipa albastră.

Eu am fost ales în echipa roșie. Primul concurs a fost vineri și a avut 16 probe sportive. Din păcate acest prim concurs a fost câștigat de echipa albastră.

Al doilea concurs a fost sâmbătă și s-a numit Treasure Hunt. Ambele echipe au trebuit să găsească chei. Cel de-al doilea concurs a fost mai norocos pentru echipa mea, care a reușit să își ia revanșa.

Cel mai mult m-am amuzat atunci când trainerii au fost puși să ducă la bun sfârșit unele dintre probele concursului de vineri.

Pe lângă cele două concursuri, am avut nenumărate alte activități, am citit din Străfurnica în aer liber, am pictat pe pietricele (eu am pictat un lupișor), am avut atelier de actorie tot în aer liber, dar și proiecte filmate.

Anul viitor nu voi mai avea așa de multe emoții, acum știu ce înseamnă o tabără și chiar m-am distrat.

Felix Petrache

 • Impresii de tabără

Tabăra TV a fost extraordinară.

Am fost nerăbdătoare de la început. M-am trezit de dimineață foarte devreme și mi-am făcut sacul de drumeție. În tabără ne-am distrat, dar am și învățat. Am primit texte pentru reportaje și știri. Cel mai mult mi-a plăcut textul despre reciclare. Focul de tabără a fost grozav.

M-am simțit foarte bine!

Violeta Ostaciuc

 

 • Tabăra de televiziune

Când am plecat cu autocarul, Oana a început să facă prezența. În momentul în care mai aveam 10 minute, Oana a zis să zâmbim pentru că Victor ne filmează. Când am ajuns, Carmen ne-a chemat într-un cerc pe iarbă ca să ne dea bandanele și am picat în echipa albastră. După ce ne-a dat bandanele, am făcut dansul ploii.

După aceea, ne-am cazat. Prima data am stat câte patru, apoi am stat câte doi. În ziua următoare, Carmen ne-a pregătit un text să-l învățăm. Așa ne-a dat patru zile la rând. Într-o zi am făcut o competiție de cincisprezece jocuri.  Eu am participat la una cu o minge. La sfârșit, Carmen a anunțat echipa albastră câstigătoare cu un premiu un CD  cu Străfurnica pentru fiecare copil din echipa albastră.

În următoarea zi am mai avut alt joc, dar jocul acesta l-a câștigat echipa roșie. După concurs ne-am antrenat pentru spectacolul care urmează peste trei ore. Când a început spectacolul, primul număr era foarte bun. După cincesprezece concurenți urmam eu și doi prieteni care dansam. După spctacol, eu și prietenii mei am ieșit pe locul trei și am primit bandanele trainerilor. După aceea, am făcut focul de tabără. Ziua următoare am plecat acasă în București.

A fost super tare în Tabăra de Televiziune.

Luca Burlacu

 • Impresii din tabără

Această tabără TV a fost o experiență de neuitat pe care vreau să o mai trăiesc cândva! Mi-a plăcut să pictez pe piatră, să merg în drumeții, să filmez la cameră și, mai presus de toate, să-mi fac prieteni noi! Aceasta a fost prima mea tabără și mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la activitățile plănuite!

Salutare! Vă mulțumesc pentru tot și poate ne vom revedea anul viitor într-o altă tabără organizată de dumneavoastră!

Cezar Cîmpureanu

 • O tabără minunată

Am început vacanța cu dreptul. Am petrecut 7 zile minunate într-o tabără de televiziune alături de cei mai tari traineri.

Este una din taberele mele preferate deoarece toate activitățile au fost foarte creative, distractive, atrăgătoare și nu în ultimul rând, însoțitorii au fost foarte amabili și răbdători cu noi.

Este o tabără plină de aventură, suspans, prietenie și amuzament ce îți dă o bună dispoziție.

Una din activitățile mele preferate a fost jocul cu ștafeta: albastru vs roșu, deoarece am învățat cum să lucrăm în echipă și să ne acceptăm fiecare cu defectele lui și totodată spectacolul de sfârșit cu focul de tabără.

De asemenea, mi-au plăcut la nebunie bâlbele puse seara după cină. Asta m-a amuzat cel mai mult.

Această tabără mi-a transmis un sentiment bun și mi-am făcut prieteni noi, iar la anul voi reveni cu siguranță.

Claudia Vlăduț

 

Vara aceasta a început deosebit, am fost în tabăra TV dicție.ro. În prima zi, când am ajuns în tabără, ne-am cazat în camere, iar după, l-am cunoscut pe Dumi, cel mai tare om din lume, iar el a făcut 2 echipe: roșu și albastru. Tabără a fost foarte frumoasă, dar a trecut extrem de repede și așa am ajuns în ultimele două zile (cele mai tari zile), vineri am făcut un concurs cu mai multe probe, dar echipa albastră a fost mai bună decât noi (echipa roșie) și au câștigat, iar sâmbătă, cea mai tare zi, am făcut concursul de talente și treasure hunt.

La treasure hunt am câștigat, dar la concursul de talente am greșit, m-am supărat. Spre seară, la focul de tabără, am mâncat hotdog și am admirat focul. A fost cea mai tare tabără. Abia aștept să mai merg la anul.

Denis Dune – 13 ani

 

Am plecat în tabără pe data de 17.06.2019 spre Cheile Râșnoavei, unde începea aventura. Acolo am fost separați în două echipe: roșu și albastru. Când am terminat cu sortatul, am mâncat și apoi am făcut un antrenament (voi explica mai pe la final) pentru concursul de vineri. Eu am picat în echipa albastră.

În fiecare seară am primit telefoanele (cine avea) timp de 30 de minute și, să fiu sinceră, trebuia să ne sunăm părinții, dar eu mi-am împărțit timpul ca să am și timp pentru jocurile mele video. Am avut multe proiecte amuzante și distractive, cum ar fi: proiectul Eco sau resursele regenerabile.

Vineri a devenit mai interesant. Concursul de care v-am povestit mai devreme. S-a numit: SAFE TIC și a fost cu sport. Echipa mea (albastră) a câștigat. Am primit CD-uri cu Străfurnica. 1-0 albastru! Sâmbătă am avut treasure hunt și… am pierdut: scor 1-1. Pe seară am avut un Talent Show și am pierdut.

În ultima zi am vrut o ultimă poză și am plecat.

Victoria Bardan – 11 ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *