Compunere: Tabăra TV Dicție.ro 2 – VEZI CE ZIC ELEVII

Compunere: Tabăra TV Dicție.ro 2 – VEZI CE ZIC ELEVII

Prima mea tabără

Luni la ora 10:00 am plecat spre tabără. Acolo, ne-am întâlnit cu toți trainerii. Ne-au condus în camerele noastre. Când am ajuns, am filmat. După aceea ne-am jucat cât am vrut. Mie mi-a plăcut foarte mult că ne-am jucat și filmat. Următoarele zile am făcut diferite activități. Mi-a plăcut seara de sâmbătă că am făcut foc de tabără. Mie mi-a plăcut de Carmen foarte mult și că am avut și program de voie.

Darius Burcea – 10 ani

 

În tabără am întâlnit mulți copii și foarte multe locuri minunate. Pe drum am mers foarte mult, la fel și la întoarcere. Când am ajuns, Carmen era foarte încântată să ne vadă pentru prima oară. Ne-a arătat camerele în care vom sta. Eu am avut o cameră la mansardă de unde se puteau vedea multe peisaje minunate. Cum am ajuns, m-am instalat și am plecat spre locul de filmare.

Profesorii s-au purtat foarte frumos cu noi și am făcut multe ore de dicție. Jocul meu preferat a fost „Samurai”, iar la concursul de talente am primit premiul de creativitate. A fost cea mai frumoasă experiență.

Maria Răcaru – 10 ani

 

Tabăra a fost minunată: multe jocuri și activități de echipă distractive și educative. În fiecare zi m-am distrat alături de prieteni și de trainerii care ne-au ajutat mereu și ne-au explicat lucruri noi despre reportajele făcute. Pentru mine a fost cea mai tare tabără de până acum.

Ștefan Grecu – 11  ani

În tabără am avut multe emoții. A fost o tabără reușită și frumoasă pentru că m-am simțit bine! Cel mai mult mi-a plăcut în tabără că am mâncat hotdog și că am pictat și Mariola. Cel mai bine m-am înțeles cu Francesco. A fost și colegul meu de cameră. A fost o tabără reușită.

Matias Herbage – 8 ani

 

Eu am fost la tabăra de televiziune dicție.ro de la Cheile Râșnoavei. Eu am ajuns acolo cu mașina. Am stat în cameră la mine cu Marc și Matias. Mi-a plăcut hotdogul de la focul de tabără și concursul de la final. Mi-a plăcut că am pictat pe pietre și că am dansat dimineața. Mama mi-a făcut bajaul înainte de plecare, iar eu l-am făcut în ultima zi de tabără. Eu am fost fericit și mândru în prima mea tabără.

Matei Mustață – 8 ani

Mi-a plăcut în autocar pentru că am făcut cunoștință cu prieteni. Am făcut glume. În tabără mi-a plăcut cel mai mult când am dansat „Mariola”, când am făcut focul de tabără, când am dormit cu prietenii mei Alec și David. Mi-a mai plăcut când a câștigat echipea mea albastră, mi-a plăcut de Iuria că știa multe lucruri și mă alegea mereu pe mine.

Nu mi-a plăcut că erau prea multe activități care nu-mi plăceau, cum ar fi alergarea de dimineață. Nu mi-a plăcut că era greu să vorbesc la microfon, mi se umplea creierul de emoții. Cel mai mult mi-a plăcut de Dumi că știa multe lucruri și venea în fieacre seară la noi în cameră. L-au plăcut toții copiii.

Mi-a plăcut cel mai mult focul de tabără și că am mâncat hotdogi. Mă bucur că am fost în tabără și îmi doresc să mai merg de 1400 ori.

Horia Constantin – 7  ani

 

În această tabără am petrecut clipe minunate alături de traineri, iar noi, copiii, ne-am lipit unii de alții din prima zi. Am realizat că nu este ușor să-ți controlezi emoțiile în fața camerei și că, mai ales, este o plăcere. Orele de dicție sunt foarte interesante, în timp ce actoria și dansul sunt mereu atractive.

Locația a fost una de vis, iar pădurea, aflată la câțiva pași distanță, a fost superbă. Activitatea mea preferată a fost reportajul despre ecologie. În final, am rămas cu amintirea echipei albastre și a clipelor de neuitat.

Mi-aș dori să repet această experiență și, de ce nu, să învăț această meserie.

Maria Heltianu – 12 ani

Mi-a plăcut atât de mult în tabără, încât nu aș fi vrut să se termine. Într-o seară am fost chiar supărat când am înțeles că suntem la finalul săptămânii și că o să plec din tabără. A trecut repede.

Într-o zi am pictat pe pietre, iar Carmen a explicat că nu orice fel de piatră este bună pentru pictat, așa că am ales o piatră plată ca să se vadă mai bine pictura. Și seara de talente mi-a plăcut.

Mi-a plăcut gimnastica de dimineață pe ritm de Mariola. Era, de fapt, un dans care mă trezea și pentru celelalte activități. La început mi s-a părut greu, acum dansez dimineața și fără muzică. Apoi, după fiecare filmare pe care o făceam, ne adunam cu toții, iar trainerii ne puneau filmările și ne explicau care sunt lucrurile pe care trebuie să le schimbăm. Așa am înțeles câteva lucruri pe care să nu le fac, cum ar fi acele ăăă-uri sau lucruri bune, adică să repet mai mult textul.

Aș vrea să-i revăd pe Alec și Horia, cu amândoi am dormit în cameră, iar Alec a stat lângă mine în autocar și știa multe despre jocurile pe care le joc. Ar mai fi Irina care, chiar dacă e adult, a avut grijă de noi și aș vrea să ne mai citească din „Străfurnica”.

Dacă aș mai merge într-o tabără, aș vrea să fie doar în această tabără: Tabăra de radio și televiziune Dicție.ro

David Cazan – 7 ani

 

Tabăra aceasta a creat momente superbe pe care ni le vom aminti întreaga viață. Atunci când am ajuns în București nu știam pe nimeni, mai puțin sora și vărul meu, dar toată lumea era foarte prietenoasă și drăguță așa că, până când am ajuns, știam aproape pe toată lumea.

La pensiune ne-a așteptat Carmen cu restul trainerilor, niște persoane foarte drăguțe care au făcut tabăra să fie și mai frumoasă. Toate activitățile au fost foarte frumoase, iar jocurile, dansul Mariola, echipele, absolut tot au făcut o săptămână de neuitat. Eu o să revin cu drag mereu în Tabăra Dicție.ro

Iuria Nițu – 13 ani

Cel mai mult mi-a plăcut când Dumi m-a dat în carusel. Cel mai mult am stat cu Rareș. Jocul preferat a fost Activity.

Cea mai frumoasă amintire este aceea când am primit cartea „Străfurnica”, volumul 2.

La Oana îmi plăcea că avea tot timpul un creion în cap.

Horia Tulbureanu – 6 ani

 

T – Când am plecat în tabără eram emoționată. Nu credeam că voi putea sta 7 zile fără părinții mei.

A – În prima zi mi-a fost greu, dar apoi am realizat că este minunat în tabără.

B – Am făcut mult activități care au fost super, desigur, cu ajutorul trainerilor noștri.

Ă – Toți din tabără erau prietenoși în afară de unii băieți care erau cam enervanți, dar m-am descurcat până la urmă.

R – Au fost două echipe, echipa roșie, din care am făcut parte și echipa albastră. Echipa roșie a câștigat un concurs, iar echipa albastră celălalt concurs.

A – Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că am lucrat în echipă de la cel mai mic la cel mai mare în armonie.

T – Ultima seară pentru mine a fost de neuitat pentru că am avut un spectacol de talente și după, un foc de tabără.

V – Pe scurt, a fost cea mai tare tabără în care am fost până acum și chiar sper să mai merg în  Tabăra TV.

Catrina Terec – 9 ani


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *