Ce fel de machiaj ar trebui să folosească bărbații la televizor

Ce fel de machiaj ar trebui să folosească bărbații la televizor

Pentru început, foarte mulți își vor pune întrebarea: dar de ce să port machiaj la televizor?

machiaj barbati

Ei bine, problema care intervine este următoarea: toată lumea care apare la TV este machiată, de la prezentatori, reporteri și până la cei care citesc diverse rubricuțe. Și dacă tu vei apărea ca invitat și nu vei fi machiat, nu te vei putea compara niciodată cu cei de lângă tine. Aici este problema cea mai mare. Poate crezi despre tine că arăți bine în general, doar că luminile din studio și camera video performantă îți vor scoate în evidență toate imprefecțiunile. De obicei, bărbații care trebuie să apară la televizor se bărbieresc înainte pentru a nu avea un aspect neîngrijit. Cu toții știm că, după bărbierit, apar câteva umflături sub forma unor inflamații ale firului de păr și diverse iritații. Ei bine, toate aceste detalii se văd la televizor, asta dacă nu ești machiat. Și aici nu vorbim numai de cei care se bărbieresc, însă este bine de știut că la televizor este vizibil orice pistrui sau orice imperfecțiune, mai ales în cazul în care postul TV emite în format HD.

Îți poți cumpăra un fond de ten care să aibă o culoare apropiată cu tonul pielii tale și te poți folosi de un mic burete sau chiar de mâini pentru a acoperi zonele dorite. În primul rând începi prin a acoperi pielea de sub nas, adică acolo unde crește mustața și deasupra bărbiei. Apoi, acoperiți și linia dintre perciuni și pomeți până la bărbie. O atenție deosebită ar trebui să o acordați cearcănelor. Desigur, nu toată lumea are cearcăne, dar, chiar și așa, tot este bine să vă acoperiți zona de sub ochi. Apoi, treceți la nas și frunte, după care întindeți cu degetele fondul de ten pe toată suprafața feței, astfel încât să fie în totalitate acoperită.

MANUALUL DE DICȚIE ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

După ce ai terminat, s-ar putea să ți se pară că ești un pic strălucitor, că pari unsuros. Ei bine, pudra în stil mozaic este răspunsul problemei. Pur și simplu folosești peria și te dai pe toată fața pentru ca acele tonuri strălucitoare să dispară și pentru a nu fi evidente liniile culorilor pielii tale normale și cele ale machiajului. Trebuie să vă concentrați mai ales pe nas, deoarece acesta poate foarte ușor să strălucească în lumina reflectoarelor din studio.

Ultimul pas este legat de buze. De obicei, având în vedere că emoțiile sunt destul de mari atunci când apari la televizor, buzele se usucă și, pentru a contracara această problemă poți folosi un pic de balsam pentru buze. Ai grijă, nu folosi foarte mult, pentru că nu vrei ca buzele tale să strălucească.

Cam asta ar fi. Dacă trebuie să apari la TV și postul de televiziune te anunță că nu va fi cineva care să te machieze înainte de începerea show-ului, cam aceștia ar fi pașii pe care ar trebui să îi urmezi, dacă vrei să arăți bine și să fii încrezător.

FOTO: beautyshape.cz

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *