Casiana Oancea, prezentator TV după cursurile de televiziune de la Dicție.ro

Casiana Oancea, prezentator TV după cursurile de televiziune de la Dicție.ro

Casiana Oancea a participat în luna septembrie în Tabăra TV Dicție.ro. Se pare că nu a fost decât un pas până să ajungă să prezinte știrile chiar la televizor, pe Linkpress TV.

Tabăra TV a constituit un real ajutor, deoarece aici a avut ocazia de a învăța ce înseamnă să fii om de televiziune, cum îți exersezi dicția, volumul, tonul, intensitatea vocii și cum poți face un reportaj desăvârșit.

 

Încă de la începutul taberei TV, participanții au realizat diferite reportaje (meteo, sport etc.) și au citit o mulțime de știri la prompter. Pe lângă faptul că au învățat cum se comportă un reporter în fața camerei, au aflat și secretul unui LIVE bun.

 

Nu a durat mult și Casiana prezintă deja știrile din sport la un nou post de televiziune. Emisiunea va putea fi vizioanată atât pe RCS-RDS, UPC, cât și live pe internet (pagina Linkpress TV). Totul s-a întâmplat foarte rapid, iar Casiana s-a descurcat de minune.

Aveam câteva emoții, însă bucuria pe care o resimțeam, cauzată de sentimentul că fac ceea ce-mi doream încă din copilărie, m-a ajutat să mă concentrez și să dau tot ce am mai bun.

a spus Casiana Oancea

 

Casiana nu este singura care prezintă știrile la LinkTV. De asemenea, alți doi participanți ai Taberei TV Dicție.ro fac parte din echipa LinkTV. Este vorba de Matei Hubert și Aka Marcial.

Casiana continuă așadar să vă prezinte știrile la LinkTV. Iată una dintre emisiuni (minutul 6:38):

 

Tabăra TV pentru adulți este locul în care ai ocazia să înveți tehnici de televiziune, să participi la filmări, să faci STAND-up-uri, să înveți cum stăm în fața camerei, atunci când vorbim, cum ținem microfonul, cum scăpăm de emoții, cum faci o relatare TV, lucruri noi care îți pot dezvolta abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode, tehnici și prin atelierele noastre.

Aici vei învăța de ce este importantă dicția pentru o comunicare eficientă și o exprimare liberă, cum se realizează un reportaj, care este poziția în fața unei camere. De asemenea, prin atelierele de actorie îți vom antrena atenția distributivă, concentrarea, ritmul și vor lucra cu imaginația. În cadrul competițiilor SAFETIC vom filma probele executate de participanți. Nu va lipsi focul de tabără și alte activități amuzante pe care le poți face într-o tabără adevărată, fix ca în copilărie.

📞 Pentru mai multe detalii/înscriere: 0728855221

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *