Casiana, Matei și Marcial, din Tabăra TV direct în televiziune

Casiana, Matei și Marcial, din Tabăra TV direct în televiziune

Matei Hubert, Casiana Oancea și Marcial Aka au participat luna aceasta în Tabăra TV Dicție.ro. Se pare că nu a fost decât un pas până să ajungă să prezinte știrile chiar la televizor, pe Linkpress TV.

Tabăra TV a constituit un real ajutor pentru cei trei, deoarece aici au avut ocazia de a învăța ce înseamnă să fii om de televiziune, cum îți exersezi dicția, volumul, tonul, intensitatea vocii și cum poți face un reportaj desăvârșit.

Încă de la începutul taberei TV, participanții au realizat diferite reportaje (meteo, sport etc.) și au citit o mulțime de știri la prompter. Pe lângă faptul că au învățat cum se comportă un reporter în fața camerei, au aflat și secretul unui LIVE bun.

 

🎥 Iată câteva reportaje din Tabăra TV Dicție.ro:

Matei Hubert este student la Facultatea de Drept.

Casiana Oancea este elevă în clasa a douăsprezecea și este pasionată de dans.

Marcial Aka lucreză pentru o companie multinațională și este pasionat de sport.

 

Pe Matei îl putem vedea chiar în această seara prezentând știrile la ora 18:00. Emisiunea va putea fi vizioanată atât pe RCS-RDS, UPC, cât și live pe internet (pagina Linkpress TV).

 

Tabăra TV pentru adulți este locul în care ai ocazia să înveți tehnici de televiziune, să participi la filmări, să faci STAND-up-uri, să înveți cum stăm în fața camerei, atunci când vorbim, cum ținem microfonul, cum scăpăm de emoții, cum faci o relatare TV, lucruri noi care îți pot dezvolta abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode, tehnici și prin atelierele noastre.

Aici vei învăța de ce este importantă dicția pentru o comunicare eficientă și o exprimare liberă, cum se realizează un reportaj, care este poziția în fața unei camere. De asemenea, prin atelierele de actorie îți vom antrena atenția distributivă, concentrarea, ritmul și vor lucra cu imaginația. În cadrul competițiilor SAFETIC vom filma probele executate de participanți. Nu va lipsi focul de tabără și alte activități amuzante pe care le poți face într-o tabără adevărată, fix ca în copilărie.

📞 Pentru mai multe detalii/înscriere: 0728855221

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *