Cadoul perfect de Moș Nicolae pentru copilul tău

Cadoul perfect de Moș Nicolae pentru copilul tău

Moș Nicolae bate la ușă? Deschide-i și lasă-l să îi facă o surpriză copilului tău. Cumpără-i acum Străfurnica și prietenii săi, singura carte de povești cu exerciții de dicție ascunse în text din România. Cartea are 20 de povești captivante și 400 de exerciții de dicție care-l vor face pe cel mic să aibă o dicție perfectă.

Cine este Străfurnica?

Străfurnica este personajul care îi va introduce pe cei mici în lumea imaginară şi plină de aventuri din cele 20 de poveşti din manualul de dicţie. Intenţia autoarei, Carmen Ivanov, a fost de a crea un univers nou, cu un personaj principal nemaiîntâlnit. Menirea Străfurnicii este să rezolve toate problemele prietenilor săi şi să se implice în cele mai năstruşnice aventuri. Şi evident, să te facă să citeşti de mai multe ori un paragraf, până reuşeşti să pronunţi toate sunetele.

Cartea Străfurnica și prietenii săi este disponibilă accesând acest link.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *