Blocajul in LIVE poate anunta un atac cerebral – VEZI VIDEO

Blocajul in LIVE poate anunta un atac cerebral – VEZI VIDEO

Dupa ce un reporter de la CBS Los Angeles s-a balbait in timpul unei transmisiuni LIVE de la premiile Grammy, specialistii au anuntat ca reporterita ar fi putut suferi un atac cerebral sau creierul sau nu a fost oxigenat suficient.

Blocajul în LIVE

Serene Branson transmitea LIVE informatiile de la ceremonia Grammy cand nu a mai reusit sa se controleze si sa pronunțe niciun cuvânt coerent: aceasta încerca să spună: „Well a very, very…” după care nu a mai reușit să pronunțe cuvântul heavily. A încercat din nou, dar tot nu a reușit, după care a continuat cu o serie de sunete fără noimă. VEZI VIDEO

Serene Branson a fost spitalizată. iar acum se află în afara oricărui pericol. Specialiștii recomandă în astfel de cazuri consultarea imediată a medicului. Atacurile cerebrale pot provoca probleme de vorbire în mai multe moduri, fie prin afectarea capacității creierului de a recunoaște și construi cuvinte, fie prin blocarea mușchilor faciali, care nu mai pot forma corect silabe. O treime dintre cei care suferă atac cerebral rămân permanent cu probleme de rostire, deși este posibilă o recuperare parțială.

Serene Branson s-a născut în Los Angeles, a fost nominalizată de două ori la premiile Emmy și pe website-ul CBS sunt trecute ca hobby-uri ale sale cititul și yoga.

Dacă ai suferit de un astfel episod abilitățile de vorbire pot să aibă de suferit. Îți recomandăm să urmezi un curs de Dicție sau să faci exerciții de dicție acasă cu ajutorul manualului de Dicție Șase sași în șase saci.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Comentariu

  • Catalin Posted 18/02/2011 01:39

    Mda.. si chiar nu e de ras. 😐

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *