Blocajul in LIVE poate anunta un atac cerebral – VEZI VIDEO

Facebooktwitterlinkedinmail

Dupa ce un reporter de la CBS Los Angeles s-a balbait in timpul unei transmisiuni LIVE de la premiile Grammy, specialistii au anuntat ca reporterita ar fi putut suferi un atac cerebral sau creierul sau nu a fost oxigenat suficient.

Serene Branson transmitea LIVE informatiile de la ceremonia Grammy cand nu a mai reusit sa se controleze si sa pronunțe niciun cuvânt coerent: aceasta încerca să spună: „Well a very, very…” după care nu a mai reușit să pronunțe cuvântul heavily. A încercat din nou, dar tot nu a reușit, după care a continuat cu o serie de sunete fără noimă. VEZI VIDEO

Serene Branson a fost spitalizată. iar acum se află în afara oricărui pericol. Specialiștii recomandă în astfel de cazuri consultarea imediată a medicului. Atacurile cerebrale pot provoca probleme de vorbire în mai multe moduri, fie prin afectarea capacității creierului de a recunoaște și construi cuvinte, fie prin blocarea mușchilor faciali, care nu mai pot forma corect silabe. O treime dintre cei care suferă atac cerebral rămân permanent cu probleme de rostire, deși este posibilă o recuperare parțială.

Serene Branson s-a născut în Los Angeles, a fost nominalizată de două ori la premiile Emmy și pe website-ul CBS sunt trecute ca hobby-uri ale sale cititul și yoga.

Facebooktwitterlinkedinmail

3 Comentarii

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *