Avocado News, jurnalul pentru copii la Linkpress TV

Avocado News, jurnalul pentru copii la Linkpress TV

Școala TV Dicție.ro și Linkpress TV în parteneriat lansează din această săptămână jurnalul pentru copii Avocado News. Jurnalele vor fi difuzate la televiziunea Linkpress TV sambăta și duminica de la orele 10:00 și 16:00.

Elevii Școlii TV Dicție.ro, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, vor avea ocazia să devină veritabili prezentatori de știri, prezentatori de meteo sau sport, dar și reporteri de teren ce vor aduce actualitatea, așa cum este ea percepută și filtrată chiar de cei mici pe… micile ecrane.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de inters, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi și bunici, dar și rubrici dedicate jocurilor video, cărților sau călătoriilor.

Dicție.ro a încheiat un parteneriat cu televiziunea Linkpress TV, o televiziune generalistă care poate fi recepționată pe rețelele RCS-RDS și UPC. Parteneriatul include producția jurnalului de știri pentru copii Avocado News cu ajutorul elevilor de la Școala de Televiziune pentru copii Dicție.ro, dar și prezentarea de către elevii Școlii TV Dicție.ro a rubricii meteo din jurnalele Linkpress TV din timpul săptămânii.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *