Avocado News, jurnalul de știri pentru copii, debutează pe Metropola TV

Avocado News, jurnalul de știri pentru copii, debutează pe Metropola TV

Școala TV Dicție.ro lansează duminică, 10 aprilie 2022, la Metropola TV jurnalul pentru copii Avocado News. Jurnalele vor fi difuzate la televiziune în fiecare duminică de la ora 11:30.

Elevii Școlii TV Dicție.ro, cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, vor avea ocazia să devină veritabili prezentatori de știri, prezentatori de meteo sau sport, dar și reporteri de teren ce vor aduce actualitatea, așa cum este ea percepută și filtrată chiar de cei mici pe… micile ecrane.

Elevii Şcolii de televiziune sunt cei care vor îndeplini rolurile de prezentatori de ştiri, prezentatori de meteo sau sport, dar şi reporteri de teren.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi şi bunici, dar şi rubrici dedicate jocurilor video, cărţilor sau călătoriilor.

Programul va aduce ştiri din zona de educație, sport, IT, informaţii despre ştiinţă, despre univers, despre jocuri video, dar şi despre artă şi cultură. De asemenea, va exista o rubrică de gramatică, una în care vedetă va fi o carte, dar şi o rubrică sport şi rubrică meteo.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *