Atelierul de Povești pentru copiii defavorizați din sectorul 6 – Dicție.ro

Atelierul de Povești pentru copiii defavorizați din sectorul 6 – Dicție.ro

Echipa Dicție.ro a participat astăzi la Atelierul de Povești, un proiect realizat de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, sector 6. Evenimentul a avut loc la magazinul caritabil SocialXChange și cei mici s-au putut bucura de poveștile comice și pline de învățături.

Astăzi, cei mici l-au ascultat pe actorul Dan Baltag, membru al echipei Dicție.ro. Acesta a pregătit un program special care a inclus două povești din manualul de dicție pentru copii „Străfurnica” și o fabulă de La Fontaine. Pe lângă aceste povești, acesta a stat de vorbă cu copiii despre ce înseamnă dicția, comunicarea și vorbirea corectă, de ce sunt aceste lucruri importante și ce au învățat din povești.

Copiii s-au adunat cu mic cu mare, s-au așezat pe câte un scaun și au făcut cunoștință cu Străfurnica. Prima dată au ascultat povestea pisicii Volga, iar apoi s-au amuzat pe seama pescărușului Piști și a pelicanului Igor.

Am încheiat atelierul cu o fabulă plină de învățături – „Șoarecele de oraș și șoarecele de la țară” de La Fontaine. Am aflat ce înseamnă o fabulă și ce lecții de viață putem învăța din lumea animalelor. Copiii au fost foarte încântați și abia așteaptă întâlnirea viitoare cu mai multe povești și mai multe exerciții.

 

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *