Atelierul de dicție din Tabăra TV pentru copii

Atelierul de dicție din Tabăra TV pentru copii

În Tabăra de Televiziune Dicție.ro, copiii se adună în fiecare dimineață, fie soare, fie nori, pe „pajiștea de dicție” – așa cum ai numit-o chiar ei – și facem împreună exerciții de dicție cu ajutorul Străfurnicii și învățăm cât de importantă este dicția și de ce avem nevoie de o vorbire cât mai corectă și eficientă.

Pajiștea mătușii Șura ne așteaptă în fiecare dimineață să ne exersăm vorbirea și dicția. Începem cu încălzirea aparatului fonator și a mușchilor faciali. De ce exersăm în fiecare zi? Pentru că dicția, mai ales pentru copii, este vitală. Ne ajută să pronunțăm corect sunetele, să articulăm cuvintele corespunzător, să transmitem un mesaj corect și să fim înțeleși în totalitate. Dicția este ca un mușchi, iar un mușchi trebuie antrenat constant.

Străfurnica ne pune la dispoziție o varietate de texte care îmbină povestea, personajele pline de amuzament cu dicția și procedeele de vorbire și pronunție corectă. Totodată, copiii își îmbunătățesc vocabularul, își dezvoltă abilitățile de pronunție și învață cum să comunice cât mai corect și mai eficient.

Pe lângă atelierul de dicție, copiii mai au în program:

↘ atelier de actorie;

↘ atelier de pictură pe piatră;

↘ televiziune și reportaje;

↘ drumeții;

↘ treasure hunt;

↘ concurs SAFETIC (Sport, Atenție, Forță, Echilibru, Timing, Îndemânare, Concentrare)

↘ competiții;

↘ show de talente urmat de foc de tabără;

 

Toate aceste activități au la bază dicția care îi ajută pe copii să ducă la bun sfârșit proiectele și activitățile pentru a nu întâmpina probleme în ceea ce privește comunicarea/pronunția. Ne antrenăm constant pentru a avea din ce în ce mai multă încredere în noi, pentru a comunica eficient și pentru a transmite mesaje exacte și coerente.

Noi continuăm activitățile și ne antrenăm constant pentru a deveni cei mai buni. Cam atât pentru astăzi din Tabăra de Televiziune pentru copii dicție.ro. Pe curând!!!

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *